logo
Apulum
Cum ne MAI amuză Poliţia pe Facebook! "De ce nu poți conduce tot timpul cu proiectoarele de ceață aprinse?"
Rareș BIŢU
1930 vizualizari
Cum ne MAI amuză Poliţia pe Facebook!

După ce, de Paşti, ne-a urat ca "Naşterea Domnului s-o petrecem în linişte şi siguranţă", MAI arată că printre guşterii care trimit mailuri au scăpat şi inşi mai sprinteni.

Cea mai recentă sprinteneală a sosit după ce un şofer a întrebat pe Facebook-ul MAI „De ce nu poți conduce tot timpul cu proiectoarele de ceață aprinse?”

Răspuns:

  • "Dacă nu este ceață, cu ce te-ar ajuta?
  • Pentru că nici cu ștergătoarele pornite nu conduci când e soare afară.
  • Proiectoarele de ceață aprinse tot timpul nu-ți fac mașina mai frumoasă și nici vizibilitatea mai bună!
  • UTILIZAREA LOR, ÎN LIPSA CEȚII, DERANJEAZĂ CONDUCĂTORII AUTO CARE VIN DIN SENS OPUS...de aceea se sancționează contravențional cu 4-5 puncte amendă și 3 puncte penalizare!”


În speranța că v-am scos din "ceață" și ați stins proiectoarele, vă dorim drum bun! Nu uitați, în schimb, luminile de întâlnire”, este cea mai recentă postare de pe pagina oficială de Facebook a Ministerului de Interne.
Bineînţeles că reacţiile nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre ele:

Cristian Gabriel Oprea: "Excelente raspunsuri! Bine, din pacate la obtinerea permisului nu se testeaza si IQ-ul , asa ca "bizonii" din trafic, chiar daca vor citi randurile de mai sus, nu vor capabili sa le si inteleaga".

Marius Valentin: "Pana acum nu am auzit niciun caz in care politia a amendat utilizarea nejustificata a proiectoarelor de ceata. Poate si de aceea sunt f multi soferi care le folosesc din motive estetice".

Călin Vălean: "De unde ați scos chestia de la punctul 4? Farurile de ceata sunt reglate în așa fel încît să nu deranjeze pe cei care vin din fata. Și da, la drumurile noastre sunt foarte utile și cînd nu e ceață pentru că lumineaza marginea drumului, iar atunci cînd acestea nu sunt marcate farurile de ceata ajuta mult!"
„Păi cum, domle, eu am plătit la opțiuni să am și proiectoare de ceață și acum să nu le vadă lumea că le am? Păi dacă le folosesc doar pe ceață, nu mă vede nimeni ca-s jmeker, a scris altcineva cineva pe Facebook.

comentarii
1 comentarii

N-ai priceput? Nasol! Nu face nimic, nici macar placere. Vorbesc cu autorul, sa-ti deseneze data viitoare!
@Nimic Detot
17.04.2018 17:13
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia