logo
Cum arată "Iubirea la oameni", în Studioul CAVAS
Andra MARINESCU
1011 vizualizari
Cum arată
În această seară, "Iubirea la oameni" ajunge pe scena sibiană. Piesa a fost prezentată ca spectacol-lectură în cadrul celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. La doi ani după eveniment, spectacolul capătă formă în Studioul CAVAS al Facultății de Litere și Arte din cadrul ULBS, din distribuție făcând parte studenții Departamentului de Artă Teatrală. Reprezentația va începe la ora 20, iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.


Regia spectacolului TNRS este semnată de Bogdan Sărătean, care a amintit, cu ocazia acestei reprezentații, și despre tema FITS 2017, care se conturează tot în jurul dragostei.

  • "Soiuri atât de diferite de a iubi. Miezul spectacolului nostru la care am muncit foarte mult este exploatarea acestor soiuri de iubire a oamenilor, atât de diferite, atât de intense, atât de complexe, atât de umane", a spus Bogdan Sărătean, într-o conferință de presă.

Cum se manifestă dragostea? Când apare? Când știm că nu mai iubim? Cât de departe suntem dispuși să  mergem pentru acest sentiment? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vor încerca să răspundă personajele reprezentației din această seară.
Piesa va fi jucată și sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20, tot la Studioul CAVAS.

FOTO: Răzvan NEGRU

 

FOTO Iubirea la oameni - Alin Praf
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia