logo
FITS
Crăciunul, sărbătorit în avans la căminele studenţeşti ale ULBS
Crăciunul, sărbătorit în avans la căminele studenţeşti ale ULBS
Seara de miercuri, 5 decembrie, a fost una specială pentru studenţii cazaţi în căminele ULBS. Asta pentru că tinerii şi-au luat o mică pauză de la învăţat şi s-au distrat la "Christmas Party”, un eveniment organizat de conducerea ULBS.

Pentru sute de tineri veniţi din diferite localităţi şi zone ale ţării căminul studenţesc devine  a doua casă, iar colegii a doua familie. De regulă, sărbătorile de iarnă îi unesc pe toţi membrii familiei la o masă festivă. Ei bine, în cazul studenţilor cazaţi în cămin, "Christmas Party” este un imbold pentru distracţie şi socializare.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă s-a simţit şi în Căminul nr.7. Cu câteva zile înainte, tinerii au împodobit bradul şi holul căminului cu luminiţe şi alte elemente ale decorului specific perioadei. Mireasma merelor coapte şi a dulciurilor a creat o ambianţă caldă, care i-a dus cu gândul la acasă pe studenţii plecaţi departe de părinţi.

”Suntem o familie unită şi prietenoasă. Ne-am obişnuit să sărbătorim alături de voi, dragi studenţi, Crăciunul şi toate sărbătorile familiale. Eu vă doresc „Sărbători fericite!”. Să fiţi sănătoşi şi să aveţi o vacanţă plăcută!”,le-a spus Gheorghe Nechita, administratorul Căminului nr. 7, studenţilor, la începutul petrecerii.

Tot miercuri, studenţii au găsit sub brad cadouri de la colegii lor, care l-au ajutat pe Moş Crăciun şi i-au umplut desaga.

”Am participat de mai multe ori la „Secret Santa”. Îmi place ideea de a face un om fericit printr-un cadou anonim. De data aceasta, am cumpărat nişte dulciuri şi o pereche de mănuşi pentru colega mea. Sper să-i placă”, a spus Ioana, unul din studenţii cazaţi în cămin.

Uniţi prin cântec, joc şi voie bună, tinerii au colindat şi au petrecut împreună. Piesele ”I wish you a merry Christmas”, “Last Christmas” au răsunat în holul căminului.

”O iniţiativă foarte frumoasă! Îmi place viaţa de cămin. E veselă şi distractivă. Mi-am făcut mulţi prieteni aici. Ne-am distrat la „Christmas Party” şi am reuşit să ne cunoaştem mai bine între noi”, a povestit Victoria, o altă studentă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia