Tribuna
Corina Bokor este noul primar al Sibiului, ales cu 15 voturi: „Vom continua activitatea până ce doamna primar va putea reveni”
Sorana MAIER
5462 vizualizari
Corina Bokor este noul primar al Sibiului, ales cu 15 voturi: „Vom continua activitatea până ce doamna primar va putea reveni”

Corina Bokor este noul primar al Sibiului, după ce Consiliul Local Sibiu a decis vineri să îi delege atribuțiile de primar pentru intervalul în care această funcție este vacantă.

Consilierii au avut de ales dintre cei doi viceprimari ai Sibiului, iar 15 consilieri ai FDGR și PNL au votat pentru Bokor, în vreme ce cei cinci consilieri au PSD și-au anulat buletinul de vot.

„Principala mea misiune va fi ca împreună cu echipa din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu să ducem mai departe proiectele care se află în curs sau sunt planificate, să asigurăm continuitatea activității curente a instituției până la clarificarea juridică a acestei situații până în momentul în care doamna primar va putea reveni în funcția în care a fost aleasă de către cetățenii sibieni”, a spus Corina Bokor, după vot.

Consilierul PSD, Tiberiu Mitrea, a luat cuvântul înaintea votului și a acuzat faptul că managementul Primăriei Sibiu este unul defectuos, că nu s-a ocupat de proiectele mari ale Sibiului, cum ar fi parcări subterane sau supraetajate, și nici de politici Smart.

Astrid Fodor, primarul ales al Sibiului, a fost suspendată din funcția de primar al Sibiului în urma unui ordin emis de prefectul județului, Adela Muntean, în baza unui act de constatare al Agenției Naționale de Integritate, care a declarat-o pe Astrid Fodor pentru faptul că în mandatul trecut, când a fost viceprimar al Sibiului a ocupat și funcția de membru în consiliul de administrație al unei școli și grădinițe.






comentarii
5 comentarii

Sabotajul psd-ist nu a dat rezultate.Este foarte bine ca FDGR + PNL au o majoritate confortabila .La urmatoarele alegeri sibienii trebuie sa voteze cu aceste partide si sa mentzina in continuare la periferie fortzele intunecate ale m.psd.
Intelect Plus
05.07.2019 15:27
Felicitări ! Doamna Bokor , toată admirația si considerația pentru ceea ce sunteți...nu pentru această functie...Sunteți singura persoană din toată conducerea Sibiului si a intregului județ care a-ți dat curs invitației mele de a vizita muzeul " Loja Chitarelor " Indiferența și nepăsarea tuturor celor care ocupă o funcție de decizie incepând de la presedintele Consiliului județean Sibiu prin Daniela Cimpean m.au făcut sa mut in Cetatea Alba Iulia Carolina , acest tezaur unic in România si putinele din Uniunea Europeana format din peste 300 de instrumente muzicale din perioada 1800 - 1900 si multe instrumente care au apartinut unor nuzicieni celebri din intreaga lume. Da , stimată doamnă nu sa găsit o baracă ..un spatiu pentru aceste instrumente unice...Poate așa a trebuit sa se intâmple ...zic si eu ...poate , in acest mandat in care a-ți fost aleasă in functia de Primar al Muncipiului Sibiu această colectie sa.si găsească Caminul...Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze, să va călăuzească cu înțelepciunea Lui in tot ce faceti.
Viorel Cordos
05.07.2019 15:31
Pt15:31 ...Aici ATI se scrie legat,fara cratiza ( ! )
05.07.2019 15:47
Viorele, ne-ai innebunit cu loja chitarelor! Altceva decat chitare si gagici mai stii?
05.07.2019 22:04
Sa speram ca nu va reveni dna primar. Alegeri anticipate!
06.07.2019 20:20
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA