Tribuna
Copil din Vurpăr, decedat la trei zile de la naștere
Vasile ANTIPA
1070 vizualizari
Copil din Vurpăr, decedat la trei zile de la naștere

Un copil al unei familii din localitatea Vurpăr a murit la trei zile de la naștere. Copilul a murit în locuința familiei din Vurpăr. Mama băiețelului, născut în data de 7 mai, a depus plângere la Poliție trei zile mai târziu, polițiștii demarând de urgență o anchetă.

Echipa de anchetatori care s-a deplasat la locuința familiei respective a concluzionat că nu sunt suspiciuni referitoare la circumstanțele în care s-a produs decesul copilului. Cadavrul micuțului a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor decesului.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu spun că bebeluşul născut în data de 7 mai la Maternitatea din Sibiu a fost externat clinic sănătos, luase în greutate şi era alimentat exclusiv la sân. Aceştia aşteaptă rezultatele necropsiei.

"La nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia