logo
Copiii din comuna Marpod merg la teatru, sâmbătă
Andra MARINESCU
854 vizualizari
Copiii din comuna Marpod merg la teatru, sâmbătă
© Arhiva Asociatia Sibiul Azi
Teatrul se mută la sat, în Marpod. Sâmbătă, 23 septembrie, Asociaţia "Sibiul Azi" duce cea de-a doua ediţie "Teatru la sat" la Căminul Cultural al localităţii de pe Valea Hârtibaciului, de la ora 13.30, când actriţele Arina-Ioana Trif şi Codruţa - Magdalena Vasiu vor pune în scenă "Atelierul de creat poveşti".


După spectacol, va urma o sesiune de discuţii, în care copiii vor avea ocazia să pună întrebări şi să interacţioneze, astfel, cu actorii sibieni.
"Tema principală vizează teatrul şi tot ceea ce are legătură cu arta spectacolului: rolul, actorul, viziunea asupra realității, formarea personalității prin jocul de rol, stimularea lecturii, îmbunătățirea culturii generale și creșterea stimei de sine", spun reprezentanţii Asociaţiei "Sibiul Azi".
Proiectul "Teatru la sat” se adresează în primul rând copiilor din satele Marpod și Ilimbav. Proiectul îşi propune accesul la cultură pentru elevii din mediul rural, deschiderea unor perspective şi şanse noi atât pentru aceștia, cât şi pentru părinții lor. În urmă cu un an, prima ediție a proiectului a avut loc în comuna Roșia.
Evenimentul este finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu, prin Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu", cu sprijinul Primăriei comunei Marpod.

 

comentarii
1 comentarii

fix acolo pasaretul se aduna sa faca un tiatru fin, brava actiune de viitor
constandin
21.09.2017 09:22
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sound

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia