Tribuna
Copiii de la SOS Satele Copiilor Cisnădie au dus dansurile din Mărginimea Sibiului pe scena Teatrului Naţional Bucureşti
Andra MARINESCU
2430 vizualizari
Copiii de la SOS Satele Copiilor Cisnădie au dus dansurile din Mărginimea Sibiului pe scena Teatrului Naţional Bucureşti
Copiii pentru care "acasă" înseamnă SOS Satul Copiilor Cisnădie au susţinut, la începutul acestei săptămâni, un scurt program artistic pe scena Sălii Media din cadrul Teatrului Naţional Bucureşti, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


La eveniment au participat copii din toate cele trei Sate SOS, respectiv din Bucureşti, Cisnădie, judeţul Sibiu, şi Hemeiuş, judeţul Bacău.
Momentele artistice ale sibienilor au fost unele dintre cele mai apreciate de public.


"Copiii noştri au fost îmbrăcaţi în costume populare şi au fost pregătiţi de către un student de la Coregrafie.  Ne-am prezentat cu două dansuri populare din Mărginimea Sibiului. Mulțumim, pe această cale, pentru costumele populare companiei IFM Sibiu și pentru pregătirea copiilor domnilor Vasile Stoia și Iulian Muntean", a spus Florin Hariga, directorul SOS Satele Copiilor Cisnădie.


Evenimentul de la Teatrul Naţional Bucureşti a fost prezentat de vedeta PRO TV Corina Caragea şi s-a bucurat de prezenţa unor personalităţi importante, printre care Isabel Raucher, ambasadorul Austriei în România, şi Andreea Bălan, ambasador SOS Satele Copiilor România.
La finalul evenimentului, copiii au primit cadouri de la Moş Crăciun.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA