logo
Contestațiile depuse la concursul pentru funcția de director al Filarmonicii, respinse
Contestațiile depuse la concursul pentru funcția de director al Filarmonicii, respinse
© Arhiva TRIBUNA
Contestațiile depuse în urma concursului pentru funcția de director al Filarmonicii de Stat din Sibiu au fost respinse.

 


Potrivit Consiliului Județean Sibiu, instituția în subordinea căreia se află Filarmonica de Stat Sibiu, secretariatul comisiei de soluționare a contestațiilor a comunicat vineri că au fost respinse contestațiile formulate de Cleopatra David, Cristian Lupeș, Marius Radu, Andrei Sarafie, Laurențiu Străuț și Larisa Zubcu.
Din comisia de soluționare a contestațiilor au făcut parte Beatrice Ungar, Florin Soare și Ovidiu Marian Baron. Inițial, la concurs s-au înscris 10 candidați, din care după prima evaluare a dosarelor au rămas cinci, iar ulterior doar doi au mai susținut proba interviurilor.
Postul de director al Filarmonicii de Stat din Sibiu a fost scos la concurs în luna februarie, când s-au înscris la concurs: Alexandru-Constantin Chituță, Cleopatra-Maria-Georgeta David, Cristian-Călin Lupeș, Morel-Marius Negru, Larisa Zubcu, Fernandez Samodaiev Makcim, Gheorghiu Aristotel Viorel, Marius-Petru Radu, Andrei Sarafie și Laurențiu Străuț. Doar primii cinci au trecut de selecția dosarelor, iar din cei cinci, ulterior s-au mai calificat doi, Cristian-Călin Lupeș și Alexandru-Constantin Chituță. Aceștia nu au trecut, însă, de etapa finală a concursului.

 

comentarii
2 comentarii

Era de asteptat, Consiliul Județean nu putea să spuna ca e greseală lor numirea lui Olteanu acolo, chiar daca cu toti stim că nu avea ce cauta iar despre suflarea in presa nu aveau pe cine învinui! Sa vedem cine va fi interimar si sa vedem noul concurs.
Normalitate versus anormalitate
15.03.2019 15:32
Exemplu de diplomație și bun simț din partea Dl Chituta, pt că nu a depus contestație!
Bun simt
15.03.2019 17:58
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia