logo
FITS
Constantin Şovăială în apărarea Danielei Cîmpean: „Lucrează în folosul comunităţii, iar comunitatea este aici, nu la şedinţele foto de la Bucureşti!”
Constantin Şovăială în apărarea Danielei Cîmpean: „Lucrează în folosul comunităţii, iar comunitatea este aici, nu la şedinţele foto de la Bucureşti!”

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Şovăială a explicat pe pagina sa de facebook de ce nu a participat Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, la întâlnirea de la Bucureşti dedicată elaborării planului de promovare a României pentru EURO 2020.

“Convocarea Danielei Cîmpean s-a făcut sâmbătă la prânz pentru luni la prânz. PSD nu spune asta în comunicatul său, dar sesizează absenţa din fotografie a preşedintei pe care o acuză că nu acţionează în folosul comunităţii. Ba fix în folosul comunităţii lucrează, iar comunitatea este aici, nu la şedinţele foto de la Bucureşti convocate de pe o zi pe alta!”, scrie deputatul pe pagina sa de socializare.

Parlamentarul de Sibiu vorbeşte cu ironie despre comunicatul PSD Sibiu şi despre subiectul întâlnirii de la Bucureşti: “Cuprinşi de o nevindecabilă febră a comunicatelor de presă pesediştii sibieni s-au plâns că Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu nu a participat la şedina de lucru de la Bucureşti care a avut ca scop ELABORAREA PLANULUI DE PROMOVARE A ROMÂNIEI PENTRU EURO 2020. PSD şi Bogdan Trif vor să scoată Sibiul din umbra în care s-a zbătut ani de zile şi nu precupeţesc, iată, niciun efort. Fac planuri pentru ca microbiştii care vor asista la meciurile EURO de la Bucureşti să vină şi la Sibiu. Probabil folosind autostrăzile şi căile ferate pe care le-a realizat PSD în ultimii ani ca să lege Capitala de Transilvania”.

 

comentarii
5 comentarii

Utcistul sef, sovaiala, ia-o ma acasa la tine! Te rugam, ia-o acasa si mangai-o pe caput. E saraca cu duhul aceasta cucoana.
12.12.2018 19:59
pana una alta primaria si CJ au facut cate ceva si se vede in Sibiu asta.
psd ... a bagat bete in roti cu fiecare prilej.
de asta sunt pe nicaieri in Sibiu ca si partid.
in nici 2 ani de guvernare psd am imprumutat 100 MILIARDE de EURO la dobanzi uriase.
din fericire pentru psd care au furat banii astia returnarea lor incepe din 2022 asa ca nu mai e problema lor.
ramane problema noastra !
marirea pensiilor cu inflatia se amana pentru 1 septembrie desi legea prevede asta la 1 ianuarie. dar pentru marirea pensiilor speciale si salariile parlamentarilor sunt bani de la 1 ianuarie.
costul energiei va creste cu 10 pana la 20% iarna asta dar nu conteaza.
salariile bugetarilor sunt inghetate, primele si bonusurile anulate iar angajarile interzise.
guvernul ia dividende si la companiile care sunt pe pierdere si a golit fondurile lor de investitii totul de bine ce o ducem !
autostrazile prevazute pentru anul acesta se amana pentru ... 2025-2030 !
dar Romania nu are nevoie de bani europeni nerambursabili acum.
nu, noi face tot peste n-spe ani in parteneriat public privat peste 10 ani adica statul construieste si privatii adica psd-ul sifoneaza banii.
curat murdar ca si psd-ul !!!
psd nu a facut NIMIC pentru Sibiu din '89 incoace
12.12.2018 20:28
Vad ca postezi la toate art. Esti platit sau iti place sa iti lauzi sefii ?
Postacul pnlist
13.12.2018 08:46
nu toti cei care posteaza sunt platiti ca tine.
saraca firea a si recunoscut ca din kiseleff platesc sute de asistati sociali doar pentru a face propaganda partidului infractorilor.
acum stiu ca pentru tine e greu sa minti non-stop conform notelor de la partid si e frustrant sa vezi cum faptele te contrazic, dar asta e realitatea.
in Sibiu psd nu reprezinta decat o copie palida a hotilor, analfabetilor si badaranilor din conducerea partidului.
voi inca credeti ca daca urlati mai tare si bagati pumnul in gura celor care au alta parere se schimba realitatea.
groapa de gunoi a istoriei e locul unde ati ajuns deja.
pt asistatul psd-ist
13.12.2018 09:10
Marele comunist de ieri azi marele PNL-ist mascarici Sovaiala !!! Uraaaaa !!!!
Fostul comunist Sovaiala
13.12.2018 20:06
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia