logo
Constantin Şovăială de la tribuna Parlamentului: "Somez Guvernul să rezolve situaţia de la Copşa Mică!”
Constantin Şovăială de la tribuna Parlamentului:
Deputatul PNL de Sibiu, Constantin Şovăială, a re­adus ieri în atenţie situaţia oraşului Copşa Mică vorbind de la tribuna Parlamentului despre gravitatea stării de fapt de acolo. "Chiar nu le pasă persoa­nelor responsabile de oa­menii din acest oraş? Cum se poate ca într-un oraş din România să ne confruntăm cu o asemenea situaţie?”, a spus Şovăială în şedinţa Camerei Deputaţilor.

Constantin Şovăială a re­amintit că primarul Tudor Mihalache a străbătut dru­mul de la Copşa Mică până la Bucureşti pe jos pentru a atrage atenţia instituţiilor din Capitală asupra proble­me­lor oraşului său.

  • “Primarul şi-a adăugat încă un drum în “palmare­sul” de­plasărilor multiple (şi pâ­nă acum inutile)… Îi somez pe cei din Guvernul Tudose să deblocheze situaţia!“, a afirmat Şovăială.

Potrivit deputatului de Si­biu, Copşa Mică este la un pas de faliment din cauza so­maţiilor de plată pentru in­vestiţia de apă şi la mai pu­ţin de un pas de o situaţie absurdă şi anume aceea de a cumpăra apă brută pentru populaţie dintr-o sursă ne­protejată, de proastă calitate. Constantin Şovăială susţine că situaţia de la Copşa Mică trebuie rezolvată rapid, indi­ferent de motivele care au condus la crearea ei şi, mai ales, indiferent de culoarea politică a primarului (Tudor  Mihalache este liberal-n.n.) care o reclamă.

  • “Cetăţenii din Copşa Mică nu sunt vinovaţi pentru situa­ţia aceasta şi se aşteaptă ca Statul să le vină în ajutor. Pe bună dreptate, de altfel. În România anului 2017, ţară europeană, civilizată, oame­nii cară apă cu găleţile, nu într-un sat uitat de lume, ci într-un oraş aflat pe un drum naţional şi la 30 de kilometri de fosta Capitală Culturală Europeană”, a completat pentru Tribuna deputatul de Sibiu.
comentarii
1 comentarii

Si eu il SOMEZ pe dl. Constantin Sovaiala sa-si de-a demisia din parlament !!! Decat cu Constantin Sovaiala in parlamentul Romaniei mai bine lipsa.
Cristian
12.10.2017 19:12
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

guitar

cibinfest

zilele recoltei

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
auchan
Licitatie publica

accentmedia