logo
Constantin Şovăială: "Dacă pesediştii sibieni îşi vor conduce fiecare coleg la DNA înseamnă că o să petreacă foarte mult timp la Bucureşti”
Constantin Şovăială:

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Şovăială a comentat zilele trecute pe facebook prezenţa liderului PSD Sibiu în faţa DNA: Nu, nu pentru sine era acolo dl. Bogdan Trif (...) , ci pentru domnul Liviu Dragnea".

Nu cred că domnul Trif, tânăr şi cu alt tip de educaţie, a mers acolo să facă scut împotriva Justitţei şi în favoarea şefului său. Probabil că dl. Trif a mers acolo în calitate de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu . În definitiv, şi domnul Dragnea este tot un fel de mare poluator care afectează calitatea vieţii românilor”.

Dincolo de ironie, liberalul s-a declarat dezamăgit de tipul acesta de a face politică și a completat pentru Tribuna că avea alte așteptări de la noua generație din fruntea PSD Sibiu.

  • „Mărturisesc că aveam alte așteptări după ex-președintele Ioan Cindrea, dar e o dezamăgire cu care reușesc să trăiesc. Nu știu dacă la fel de liniștiți sunt, însă, cei care au votat PSD la Sibiu s-au bazat, probabil, pe promisiunile unui suflu nou.
  • Pe de altă parte, după ce ți l-ai asumat pe Adrian Năstase, susținerea lui Liviu Dragnea pare aproape normală.
  • Oricum, dacă pesediștii sibieni își vor conduce, cu aplauze sau fără, fiecare coleg la DNA înseamnă că o să petreacă foarte mult timp la București”, a spus Şovăială.
  • „Cred sincer că politicienii cu probleme penale trebuie să facă nu un pas, ci mulți pași în spate. Președintele Klaus Iohannis avea dreptate referindu-se la prezumția de nevinovăție: instanțele o aplică și este foarte bine. Însă în politică cetățenii au nevoie de reprezentanți față de care să nu existe niciun semn de întrebare! Principiul <hoțului neprins> este riscant atunci când <negustorii cinstiți> ocupă funcții publice, împart bani publici și iau decizii pentru viață a milioane de români”, a mai declarat Constantin Şovăială.

 

comentarii
4 comentarii

m-am saturat de gunoaiele PSD...de cand au venit,cresc ratele,creste cursul si toate preturile...spitalele la fel de infecte si autostrazile ..tot acelea..putine sau invizibile...si ei,hotii hotilor discuta numai cum sa scape de parnaie...huooooo...gunaoielor
Comunistii PSD
14.11.2017 20:24
Stai linistit sovaiala ca iti vine randul si tie, nici unul nu sunteti mai breaz...
coco
15.11.2017 06:48
Sovi, imaculatule ! Baaaaa aratare, ai uitat cate magarii ai facut ? "Marele politician " Sovaiala , ptiu, are si nume predestinat. Stai pe aproape ca urmezi !!!!
5
15.11.2017 07:54
A ajuns si Sovaiala deputat si isi da cu parerea. Ne meritam soarta daca oameni de teapa lui Sovaiala reprezinta sibienii in parlament !
Turban
15.11.2017 13:30
Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia