logo
Consiliul Județean, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu și Academia Forțelor Terestre spun "bună ziua" și "mulțumesc"
Andra MARINESCU
836 vizualizari
Consiliul Județean, Universitatea
În instituțiile din Sibiu, a început să se spună tot mai mult "bună ziua" și "mulțumesc". Consiliul Județean Sibiu, ULBS și Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" s-au alăturat proiectului ce susține bunele maniere, afișând pancarte cu aceste forme de salut.

Prima instituție care s-a alăturat proiectului a fost Primăria Sibiu, ce a afișat semnele la ghișeele de relații publice, fiind și finanțatorul demersului.
De curând, Municipalității i s-au alăturat și Consiliul Județean Sibiu, Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" și Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.
"Doamna președinte Daniela Cîmpean a acceptat de îndată alăturarea instituției pe care o conduce în cadrul acestei campanii. Ba chiar mai mult, a susținut împreună cu Filarmonica organizarea concertului special dedicat Zilei Salutului. ULBS și AFT au dovedit o deschidere lăudabilă, iar acest lucru este pentru noi cu atât mai important cu cât cele două instituții reprezentative ale Sibiului construiesc generațiile viitorului", spun organizatorii, reprezentanții Asociației "Sibiu 1191".
Veștile că “aici se spune mulțumesc” sau că “aici se dă bună ziua” au fost afișate la intrările în spațiile publice ale Primăriei Sibiu, Consiliului Județean Sibiu, Academiei Forțelor Terestre și ale Universității "Lucian Blaga", la ghișee sau în alte locuri vizibile.
Organizatorii susțin că probabil toate instituțiile publice și unele societăți private își vor manifesta, mai devreme sau mai târziu, interesul față de acest program.


comentarii
1 comentarii

Extraordinar!
Consiliul Judetzean, Universitatea si Academia militara din Sibiu folosesc limbajul articulat.
Nemaipomenit!
Si te pomenesti ca nici nu scuipa pe jos in institutziile respective!
Adica, iata inca o "campanie" sau un "proiect" prin care cineva incaseaza bani cu care s-ar putea face ceva util!
Nu va mai saturatzi de ideile astea idioate, dragilor? Nu realizatzi grotescul, penibilul, rusinea de a cheltui atatzia bani cu o chestie deprinsa de orice om normal in cei 7 ani de-acasa?
Chiar totzi atzi crescut la bunici, in sura cu gainile si porcul domestic?
Nu v-a invatzat nimeni sa zicetzi multzumesc si buna ziua, pana atzi ajuns persoane publice, ordonatori de credite, initziatori de proiecte pe bani publici?!?
Mick
08.12.2017 16:37
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia