Tribuna
Consiliul Județean modernizează drumul Sibiu – Cisnădie pentru a rezolva aglomerările din trafic
Sorana MAIER
2280 vizualizari
Consiliul Județean modernizează drumul Sibiu – Cisnădie pentru a rezolva aglomerările din trafic

Consiliul Județean Sibiu caută soluții pentru fluidizarea circulației de pe DJ 106 C Sibiu - Cisnădie, de la podul peste Seviș până la intrarea în municipiul Sibiu, pentru a reduce astfel și aglomerările în trafic din zona Cartierului Arhitecților.

Până la începutul lunii septembrie, Consiliul Județean Sibiu va ști ce soluție poate fi pusă în practică, după ce zilele acestea a semnat contractul pentru documentația tehnică aferentă modernizării drumului județean 106 C Sibiu-Cisnădie, pe un tronson de aproximativ 3 km (între km 1+176 și km 4+350) până la podul peste pârâul Seviș, cu scopul de a fluidiza circulația în zonă și a reloca unele utilități.

„Demersul Consiliului Județean Sibiu privind modernizarea drumului județean Sibiu-Cisnădie pe tronsonul menționat vine astfel în completarea proiectului de lărgire a străzii Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, inițiat de Primăria Sibiu. Din acest motiv, proiectanții celor două documentații tehnice -cel realizat de Primăria Sibiu și cel realizat de Consiliul Județean Sibiu- au fost puși în contact de către noi, pentru armonizarea soluțiilor tehnice”, declară Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Operatorul economic care va elabora DALI-ul (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) este SC DP CONS SRL din Cluj, iar valoarea contractului se ridică la 128.000 lei fără TVA. Termenul de realizare a serviciului este de maximum 4 luni. Contractul prevede ca în prima lună să fie elaborat studiul de trafic cu identificarea soluțiilor de fluidizare a circulației pe DJ 106C Sibiu – Cisnădie, potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia