Tribuna
Astra film
Consilier județean și director al Meditur Mediaș, declarat incompatibil de ANI
Vasile ANTIPA
1272 vizualizari
Consilier județean și director al Meditur Mediaș, declarat incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate a stabilit că directorul general adjunct al societății de transport public local de călători din Mediaș, Florin Neag, care este și consilier județean, este incompatibil.

ANI a stabilit că începând cu data de 10 iunie 2017, Florin Neag exercită simultan funcția de consilier județean și pe cea de director general adjunct în cadrul unei societăți comerciale, având ca acționar unic Consiliul Local Mediaș, în cadrul căreia a realizat venituri în valoare de 90.039 de lei.

“Agenția Națională de Integritate mai afirmă că persoana față de care s-a constatat existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului.

Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”, transmite Agenția Națională de Integritate.

Florin Neag a spus că nu comentează raportul final de evaluare, Agenția Națională de Integritate fiind o instituție a statului român. Va aștepta însă comunicarea oficială a acestuia și va contesta raportul la instanța de Contencios Administrativ.

"Raportul Final de Evaluare emis de ANI fiind un act emis de o instituție a statului român, voi alege să nu îl comentez. În schimb voi aștepta comunicarea acestuia și în termenul legal, îl voi contesta în instanța de contencios administrativ în acord cu prevederile legale în vigoare", a precizat Florin Neag.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia