Tribuna
PNL
Condusul fără permis devine o modă la Sibiu
Condusul fără permis devine o modă la Sibiu
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Tot mai des, polițiștii rutieri depistează în trafic, la volan, persoane care nu au permis de conducere. Oamenii legii le întocmesc dosar penal celor prinși, dar și mai mulți rămân nepedepsiți. Într-o singură zi, cel puțin trei- patru șoferi sunt depistați fără permis. De asemenea, nu trece o zi fără ca măcar un șofer din Sibiu să fie depistat băut, la volan.

Astfel, deși nu era încă miezul zilei, miercuri, pe strada Păcii, din municipiul Mediaș, a fost depistat un localnic în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În jurul orei 112.30, în localitatea Agnita, pe strada Avram Iancu, polițiștii au depistat un alt șofer, care conducea un autoturism deși nu avea permis de conducere. Este vorva, în acest caz, de un tânăr de 21 de ani, din Brașov. Lor le-au fost întocmite dosare penale de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

La nici o jumătate de oră de la brașoveanul prins fără permis, în localitatea Marpod, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în Nocrich. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce.

De asemenea, în timpul nopții de marți spre miercuri, în municipiul Sibiu, pe strada Lungă, a fost depistat un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Hamba, care conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA