Tribuna
Concerte de top la VINO - Festival de Gastronomie Urbană, în Parcul Tineretului
Concerte de top la VINO - Festival de Gastronomie Urbană, în Parcul Tineretului

STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut, Amalia Gaiţă şi Marú concertează în perioada 17-19 mai la primul street food festival al anului la Sibiu. 
Douăzeci de food truck-uri şi nouă crame de vinuri din România vă aşteaptă în Parcul Tineretului.

VINO nu înseamnă doar mâncare bună şi vinuri de top. Festivalul de gastronomie urbană are programate în cele trei zile, şi multe concerte. Astfel sunteţi aşteptaţi ca după ce vă înfruptaţi de la zecile de food-truck-uri şi degustaţi vinurile de la cramele participante la prima ediţie a festivalului ”VINO”, să asistaţi şi la concertele din zilele de 17, 18 şi 19 mai.
Totul se petrece într-o locaţie premieră pentru un eveniment la Sibiu - în Parcul Tineretului! 
În cele trei de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor concerta trupe în vogă din România. Astfel STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut, Amalia Gaiţă şi Marú, promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri şi prestaţii pe măsura festivalului. Înainte de acestea, în fiecare zi, DJ FunkyDrop va fi la platane preţ de câteva ore şi o să aibă grijă să aveţi parte de cea mai bună muzică.

Cinci noi food-truck-uri la VINO! 

Veştile bune continuă la VINO. ”Suntem încântaţi să vă anunţăm că am completat lista de participanţi la VINO Sibiu, cu încă cinci dintre cele mai bune food-truck-uri din România”, spun organizatorii evenimentului din Parcul Tineretului. Papilele gustative vor fi răsfăţate cu savoarea gusturilor româneşti, italiene, mexicane şi nu numai, prin preparate ce vor putea fi regăsite la cele 20 food truck-uri participante. 

New FOOD TRUCKS:

Drunken Squid
Smokin' Pig
 Das Grillmobil by Bătrânu Sas
Mici pe Pâine by Meat Busters
Outlaw Cuisine by Paunchy Brothers

Nouă crame participă la VINO
La prima ediţie ”VINO”, setea va fi potolită cu vinuri alese pe sprânceană, la standurile celor nouă producători de pe meleagurile ţării noastre.
Vor fi prezenţi cei de la Jidvei, Domeniile Boieru, Histria, Cotnari, Domeniile Urlaţi - Dealu Mare, Villa Vinea, Carastelec, Crama Trantu şi Domeniile Gorgandin.
”Preţ de trei zile festivalul va stimula toate simţurile, de la savoarea artei culinare locale, la concerte, ateliere pentru copii şi activităţi sportive. Conceptul de street-food va fi combinat cu vinuri alese de la cele mai apreciate crame din ţară şi nu numai”, spun organizatorii evenimentului.

Mega distracţie pentru cei mici
Una din veştile de la ”VINO” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei Parcul Tineretului, zone de aventură, sport şi creaţie. Enumerăm dintre activităţile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, tir cu arcul, volei, turn ball şi multe alte activităţi. Restul le descoperiţi la faţa locului! Vă aşteptăm la VINO - în 17, 18 şi 19 mai pentru primul Street Food al anului la Sibiu, dar şi cu multe alte surprize! Accesul la evenimentul din Parcul Tineretului este gratuit!

FOOD TRUCKS:
Meat Busters
Mr Cannoli
La Finca Alioli
Rocca by The Jar
Sucré
Mexican Bizness
Romanian Burgers
UMAMI Street Food Romania
ASALT GrillToChill
Gastro - Street Food & More
Wing Eat
Comida Mexicana powered by Guerrilla Tacos
Animo Caffee
Prosecco Street
SUZETTE
Drunken Squid
Smokin' Pig
Das Grillmobil by Bătrânu Sas
Mici pe Pâine by Meat Busters
Outlaw Cuisine by Paunchy Brothers

MUSIC MENU:
17 MAI:
 STEMA
 Dimitri's Bats
 Astro Générale
 DJ FunkyDrop

18 MAI:
  I'm The Trip
  Pistol cu Capse
  The Groovy Bastards
  DJ FunkyDrop

19 MAI:
  Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut
  Amalia Gaita
  Marú
  DJ FunkyDrop

Mai multe detalii despre ”VINO – Festival de Gastronomie Urbană” găsiţi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VinoSibiu/
"VINO" este o acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu, în cadrul Programului Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană şi organizat de Asociaţia Kapra şi Agenţia Grey Projects. Informaţii găsiţi şi pe platforma ”Sibiu City App”. 
Partener de eveniment: Serious Fun 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia