logo
spartan
Concerte cu Andra, Gașca Zurli, Fuego, Vescan și patinoar de mari dimensiuni, la Târgul de Crăciun din Șelimbăr
Concerte cu Andra, Gașca Zurli, Fuego, Vescan și patinoar de mari dimensiuni, la Târgul de Crăciun din Șelimbăr
*Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi, Andra Gogan și nu numai concertează în cadrul evenimentului ce are loc între 15 și 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu.* Cel mai mare patinoar din zona Sibiului va fi în cadrul Târgului de Crăciun din Șelimbăr.*


Sibienii și nu numai primesc vești bune în prag de sărbători de iarnă. La Șelimbăr se organizează cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun. Evenimentul care a debutat anul trecut va fi de o amploare mult mai mare și se va desfășura într-o locație nouă și mult mai încăpătoare, anunță organizatorii. Astfel, între 15 și 23 decembrie, parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, se transformă într-un adevărat tărâm al sărbătorilor de iarnă. Vorbim de concerte de calitate, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și un patinoar de dimensiuni mari.


Concerte de top – Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi


Târgul de Crăciun Șelimbăr 2018 aduce concerte cu cei mai în vogă artiști din peisajul muzical românesc. Startul maratonului artistic este dat de îndrăgitul Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului susțin un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă.
Cu siguranță că cei mici vor lua cu asalt Târgul de Crăciun Șelimbăr pe 16 decembrie. Gașca Zurli pun în scenă un spectacol special pentru ei, iar în deschidere, Andra Gogan promite și ea un recital electrizant.
Pe 22 decembrie, înainte de Sărbătoarea Crăciunului, suntem invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susținând două spectacole deosebite pe aceeași scenă amplasată în parcarea Shopping City – zona KFC.
Seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.


Patinoar de mari dimensiuni


O altă surpriză plăcută și totodată atracție pentru iubitorii sporturilor de iarnă o reprezintă patinoarul de la Târgul de Crăciun. Cu o suprafață de peste 800 de metri pătrați, acesta va fi la dispoziția tuturor ce vor să patineze, atât pe perioada Târgului de Crăciun Șelimbăr, dar și după încheierea acestuia. Puteți închiria patine de la fața locului.
Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația "Sibiul de Odinioară" și Agenția "Grey Projects", cu sprijinul Shopping City Sibiu, fiind cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr. Partenerul evenimentului este Magnolia Residence.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia