Tribuna
PNL
Concerte Alina Eremia și Feli și patinoar în aer liber, la Târgul de Crăciun Șelimbăr
Andra MARINESCU
3447 vizualizari
Concerte  Alina Eremia și Feli și patinoar în aer liber, la Târgul de Crăciun Șelimbăr
Primăria Șelimbăr organizează pentru șelimbăreni și nu numai un Târg de Crăciun, dar și un patinoar la care intrarea este liberă. Iuliana Beregoi, Andra Gogan, Alina Eremia și Feli concertează în cadrul evenimentului, pe scena căruia va avea loc și un concert de colinde.


Finalul de an se anunță unul atractiv la Șelimbăr. Pentru prima dată în comuna învecinată cu Sibiul are loc un Târg de Crăciun. Acesta are loc până în data de 30 decembrie și este amenajat în vecinătatea Căminului Cultural din centrul Șelimbărului, unde va funcționa și un patinoar în aer liber.


Folclor și muzică ușoară


Târgul de Crăciun și patinoarul reprezintă rețeta perfectă pentru a petrece timpul liber și pentru distracție în acest final de an la Șelimbăr. Pe lângă acele căsuțe cu produse de sărbători, la Târgul de Crăciun sunt programate și patru spectacole de top.
Startul este dat de un concert de colinde cu artiștii Traian Stoiță, Marius Ciprian Pop, Camelia Cosma Stoiță, Ioana Brad, Grupului Coral ANGHELOS din Cluj-Napoca și Grup Instrumental - dirijor Mihai Tarcea, susțin un super spectacole de colinde. Spectacolul are loc în 22 decembrie, de la ora 19.


Concert pentru generația Z, cu Iuliana Beregoi și Andra Gogan


Sâmbătă, 23 decembrie, copiii și adolescenții primesc un cadou pe măsură în prag de Crăciun. Pe scenă urcă două dintre cele mai populare vedete, respectiv Iuliana Beregoi, considerată a fi ”senzaţia noii generaţii“, dar și Andra Gogan, starul Disney al României. Concertele celor două vedete au loc pe 23 decembrie cu începere de la ora 18.


Alina Eremia și Feli, recitaluri la Târgul de Crăciun


Seria de concerte continuă în 29 și 30 decembrie. Mai întâi, pe scenă va concerta Alina Eremia, acompaniată de band-ul ei. Ultimul concert din cadrul Târgului de Crăciun are loc în 30 decembrie. Potrivit organizatorilor, Feli a mărturisit că abia așteaptă să ajungă la Șelimbăr.
Intrarea este liberă la toate cele patru zile de spectacole și concerte.


Patinoar cu intrare liberă și spectacol pe gheață


Târgul de Crăciun Șelimbăr mai vine cu o veste bună, pentru că aici va fi amenajat și un patinoar cu intrare liberă. În săptămâna 18-24 decembrie, școlile au prioritate, iar de aceea de luni până vineri de la 10 la 12.30, patinoarul este la dispoziția acestora (cu rezervare în prealabil la numărul de telefon 0766.448.418). Tot în această săptămână, pentru restul publicului accesul este de asemenea liber, de luni până vineri de la ora 16 la 21, iar sâmbăta și duminica de la 10 la 21. În săptămâna 25-30 decembrie, patinoarul este deschis pentru toți de la 10 la 21.
Dacă nu aveți patine, puteți să închiriați de la fața locului.
Pe 30 decembrie are loc și un spectacol de patinaj pe gheață, la care participă câțiva dintre cei mai buni artiști din țară la ora actuală.


Activități distractive pentru toate vârstele


Cei de la "Serious Fun" au programate cinci zile cu activități. Astfel, în 22, 23, 28, 29 și 30 decembrie copiii și părinții pot să participe la atelierele de creație unde se vor confecționa decorațiuni de Crăciun sau la jocurile distractive de pe patinoar. Nu lipsesc hocheiul pe gheață, alunecarea cu oul, jocurile cu baloane sau loviturile la țintă. Acestea sunt doar o parte dintre surprizele pregătite.
Târg de Crăciun la Șelimbăr este o acțiune cofinanțată de Primăria Șelimbăr prin Consiliul Local Șelimbăr, în cadrul Agendei Culturale a comunei Șelimbăr. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook - Târgul de Crăciun Șelimbăr.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA