Tribuna
Concert educativ, cu 500 de copii din județele Alba și Sibiu, la Sala Thalia
Andra MARINESCU
1544 vizualizari
Concert educativ, cu 500 de copii din județele Alba și Sibiu, la Sala Thalia
Filarmonica de Stat Sibiu a reluat seria de concerte educative pentru elevi, primii mici beneficiari ai acestui proiect fiind elevi din ciclul primar și gimnazial din județele Sibiu și Alba.

Programul concertelor pentru micii melomani cuprinde lucrări semnate de J. Strauss, B. Bartók, H. Mancini și P. I. Ceaikovski. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Peste 500 de elevi din ciclul primar și gimnazial din Alba-Iulia, Roșia și Sibiu au fost oaspeții unui concert educativ organizat, vineri, de Filarmonica de Stat Sibiu. Programul a cuprins teme muzicale familiare publicului tânăr precum ”Lion King”, ”Pantera Roz” sau ”Spărgătorul de nuci”.

”Este, de fiecare dată, o plăcere să revin la Sibiu pentru a conduce Orchestra în cadrul acestor programe muzicale destinate elevilor. Educația muzicală a tinerelor generații trebuie să stea la baza conceperii fiecărui program cultural”, a declarat dirijorul Constantin Grigore.

Concertele educative organizate de Filarmonica de Stat Sibiu constituie rezultatul preocupării constante de a oferi acea educaţie muzicală tinerilor, care să le permită dezvoltarea percepţiei asupra artei muzicale şi care, în acelaşi timp, contribuie la perpetuarea valorilor umane în scopul evoluţiei continue a societăţii.

Concertele educative au loc vinerea, după ce au fost programate în prealabil cu reprezentanţii şcolilor şi liceelor din Sibiu şi sunt accesibile publicului larg.

Preţul unui bilet la cocnertele educative este de 10 lei.

Mai multe informații precum și programul complet al stagiunii poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA