logo
Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a fost actualizat, la Avrig
Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a fost actualizat, la Avrig
Modificările de personal şi conducere intervenite, în ultima perioadă, la nivelul mai multor instituţii, autorităţi locale şi agenţi economici ce îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul administrativ al oraşului Avrig, au condus la necesitatea actualizării Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Avrig.

Cu prilejul ultimei şedinţe ordinare, Consiliul Local al oraşului Avrig a luat în discuţie această chestiune şi în urma dezbaterilor, a adoptat o hotărâre prin care a aprobat noua componenţă a CLSU Avrig. Acest organism este format din 18 persoane, pe lângă primarul (şeful CLSU Avrig), viceprimarul şi secretarul oraşului, din componenţa sa făcând parte responsabili ai mai multor entităţi locale importante (instituţii de învăţământ, societăţi comerciale, unităţi medicale, Poliţia oraşului Avrig etc), precum şi coordonatorul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Avrig.
Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă este un organism interinstituţional, cu atribuţii în sprijinul managementului situaţiilor de urgenţă produse sau posibil a se produce pe teritoriul unei anumite unităţi administrativ - teritoriale. (D.F.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia