Tribuna
Colegiul Național Pedagogic din Sibiu va avea, din toamnă, o nouă specializare: babysitter sau bonă calificată
Andra MARINESCU
906 vizualizari
Colegiul Național Pedagogic din Sibiu va avea, din toamnă, o nouă specializare: babysitter sau bonă calificată
© Razvan NEGRU
Colegiul Național Pedagogic "Andrei Șaguna" din Sibiu anunță, pe lângă specializarea învățători - educatoare, o nouă specializare la profilul pedagogic, începând cu anul școlar 2019 - 2020: educatori-puericultori.


Potrivit conducerii Colegiului, clasa se va organiza o dată la patru ani și va avea 28 de locuri.
Educatorul - puericultor este persoana calificată să intervină în sectorul serviciilor de creștere, îngrijire și educație timpurie a copilului și de susținere a părinților  în consolidarea abilităților parentale.
"Poți deveni specializat în educația timpurie a copilului (până la trei ani) și să lucrezi în creșe, grădinițe, centre de zi pentru copil, centre de consiliere și informare pentru părinți, să asiguri servicii educaționale și de îngrijire a copilului la domiciliul părinților, precum babysitter, bonă calificată, guvernantă. Meseria de babysitter pare, într-adevăr, o oportunitate la îndemână să obții un venit, dar ceea ce mulți nu știu este că din ce în ce mai multe familii caută bone care să aibă anumite calități sau aptitudini care țin de capacitatea de  a avea grijă de un copil, de a contribui la buna lui creștere și educație", spune conducerea Colegiului Pedagogic.
Informații suplimentare pot fi aflate la Ziua Porților Deschise la Colegiul Național Pedagogic "Andrei Șaguna", eveniment ce va avea loc la sediul din Aleea Turnu Roșu nr. 2, pe 19 aprilie, sau la numărul de telefon 0269/ 434. 002.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia