logo
Colegiul Național "Octavian Goga" înlocuiește gardul viu, înainte de Summit
Colegiul Național
Colegiul Național "Octavian Goga" din Sibiu își înnoiește spațiul verde din fața instituției.

 

Conducerea, cu aprobarea Primăriei Sibiu, va înlocui gardul viu în următoarea perioadă. Lucrările sunt în curs de desfășurare.

"Am scos gardul viu. Inițiativa nu a fost a noastră. Am fost sunată de Serviciul Școli cu rugămintea de a-l scoate pentru că era uscat. A fost afectat din vara trecută. Pe măsură ce a trecut timpul, s-a uscat din ce în ce mai tare. Sincer, eu aș fi vrut să îl scot mai demult, dar am crezut că nu am voie decât cu solicitări către Primărie. Dar, spre surprinderea noastră, acum vreo două săptămâni, am fost sunată că avem această aprobare. Realmente arăta rău că era uscat", explică Laura Dumitru, directorul Colegiului Național "Octavian Goga" din Sibiu.

Potrivit Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din subordinea Primăriei Sibiu, o să se reconfigureze spațiul verde din fața Colegiului prin plantarea unor noi arbori.

"S-au făcut lucrări de toaletare și igienizare. Nu știu dacă are neapărat legătură cu Summit-ul, dar cert e că acel gard a avut o problemă. Se va înlocui în perioada următoare", au spus reprezentanții Serviciului "Școli". (A. M.)

FOTO: Răzvan NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia