logo
Cisnădia face scandal după meciul de la Zalău. ”I-NI-MA-GI-NA-BIL!!! Facem memoriu!”
Ovidiu BOICA
3707 vizualizari
Cisnădia face scandal după meciul de la Zalău. ”I-NI-MA-GI-NA-BIL!!! Facem memoriu!”
Măgura a cedat la o diferență de 6 goluri meciul disputat în Sala ”Gheorghe Tadici” cu echipa lui Gheorghe Tadici. La final, oficialii grupării din Cisnădie au acuzat în termeni duri și sunt hotărâți să facă apel împotriva cuplului de arbitri nemțeni Murariu/Tăbăcariu.

 

 

Scandal uriaș la Cisnădie, după ce Măgura a pierdut în deplasarea de la Zalău meciul susținut în compania echipei lui Gheorghe Tadici la o diferență de 6 goluri. La finalul întâlnirii, zălăuancele s-au impus cu 28-22, dar oficialii formației vizitatoare au acuzat în termeni duri maniera de arbitraj a ”fluierașilor” Murariu și Tăbăcariu, ambii din Piatra Neamț.
  • Alexandru Weber, antrenorul Măgurii, nu mai avea voce, la o zi după acest meci. ”Nu este posibil așa ceva! Am atâția ani de handbal în spate, dar așa ceva nu îmi aduc aminte să mai fi pățit. Vorbim despre un arbitraj infect! Infect pur și simplu! De la început și până la final ne-au tocat pur și simplu. Au fost sută la sută numai cu gazdele. Spun sus și răspicat, pe mâna celor doi arbitri am pierdut acest meci. Nu ar fi trebuit să pierdem niciodată cu Zalăul. Vom face memoriu împotrica acestor arbitri. Niciun antrenor din Liga Florilor nu-și permite s intre în teren, mai bine spus să se plimbe pe teren ca Tadici. El intră pe teren ca și cum ai intra cu mașina pe autostradă. Nu e normal așa ceva!”, a declarat Weber.

 

”Dacă eram acolo, retrăgeam echipa de pe teren”

Și mai acid a fost primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja. Acesta a susținut că întotdeauna când Măgura a jucat împotriva formației HC Zalău au fost probleme, dar ca acum nu a pățit niciodată. Mai mult, Huja aspus că, dacă ar fi fost la meci, în sală, ar fi retras echipa de pe teren.
  • ”Este josnic ceea ce s-a întâmplat. A văzut o țară întreagă, meciul a fost televizat. Este un personaj la Zalău care face și desface, înjură pe toată lumea, pe arbitri, pe propriile jucătoare, pe adversari, dar nu ia nimeni nicio măsură. Probabil - fiind de atâta vreme în fenomen - îi are pe toți la mână, de se feresc să-l suspende sau să ia o mădură împotriva lui. A fost jaf la drumul mare. Ne uităm și în alte părți, antrenorul Romanului a fost suspendat mai multe etape când a mișcat în front. Cel al Craiovei, la fel. Zalău parcă e de pe altă planetă. Fac un apel către toți primarii și investitorii din handbalul românesc să ia atitudine, să mișcăm ceva în sensul bun al cuvântului, pentru că așa nu se mai poate. Dacă nu ne trezim odată, dacă nu se vor pune lucrurile la punct, handbalul românesc o va lua pe o pantă descendentă, vă garantez eu asta. Vă garantez eu că, și dacă jucăm o săptămână, la Zalău nu se poate câștiga”, a tunat Gheorghe Huja.
Este cunoscut faptul că principalul susținător al echipei de handbal Măgura Cisnădie sunt autoritățile locale.
În urma înfrângerii de la Zalău, Măgura a ratat șansa de a urca pe podiumul Ligii Florilor. Echipa din Cisnădie ocupă locul 4, cu 29 de puncte.
 
Foto: Magazin Sălăjean
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia