logo
Ciobanul, girofarul şi cum rămâi cu paguba!
Ciobanul, girofarul şi cum rămâi cu paguba!

O turma de oi aparținând domnului Bogdan Nicolae a pătruns, nu pentru prima dată - pe terenurile cultivate ale statului aflate în gestionarea unei firme private, sâmbătă, 14 aprilie, în cursul dimineții.
Paznicii au sesizat incidentul și au  invitat ciobanii cu oile în incinta societății, până la anunțarea autorităților și plata de către proprietarul oilor, a pagubelor produse.
Reprezentanţii firmei private sunt nemulţumiţi şi introgaţi de felul în care un astfel de incident care le-a provocat pagube semnificative a fost gestionat ulterior de autorităţi.
"Paradoxal, fermierul care are costuri cu întreținerea, cultivarea terenurilor, care plătește taxe și impozite asistă neputincios la tupeul ciobanului care sună la 112, iar poliția locală vine cu girofarul pentru .... eliberarea oilor !!!!", spune reprezentantul firmei.
"Întreb in ce țara trăim ? Cum este posibil ca cel care fură și violează proprietatea privată a cuiva să plece râzând și noi să rămânem cu ... paguba  până când hârtiile își urmează cursul, adică formarea unei  comisii registru agricol pentru stabilirea pagubei, etc", a adăugat el.
Acesta se întrebă de ce nu este posibil ca unui astfel de cioban, care nu este la primul incident de acest fel, să i se aplice o sancţiune pe loc şi autorităţile să ia măsuri ferme şi imediate pentru ca fermierii să fie scutiţi de astfel de incidente care le afectează serios întreaga activitate.


comentarii
1 comentarii

articol de CC, fara detalii de locatie . . .
eu
16.04.2018 12:31
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia