Tribuna
Cine a câștigat biletele la concertul lui Mihai Mărgineanu
Cine a câștigat biletele la concertul lui Mihai Mărgineanu
Delia Pescar și Raluca Hudea sunt cele două câștigătoare ale concursului derulat de TRIBUNA, împreună cu organizatorii concertului Mihai Mărgineanu de la Sala Thalia, ce va avea loc duminică, ora 20.

cântate de artist, în afară celor prezentate în ziarul nostru.

Câștigătoarele sunt rugate să își confirme premiile printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook, lăsând numele complet și numărul de telefon.

"Clandestin", la Sibiu

Concertul de la Sibiu face parte din turneul naţional "Clandestin", organizat de Just For Fun Events. Alături de Mihai Mărgineanu şi trupa sa, va fi micul chitarist Alex Muşat, finalistul concursului "Vocea României". Acesta a fost acceptat de Berkley din Statele Unite ale Americii şi i s-a acordat o bursă de studii de 50% din costurile anuale de către prestigioasa universitate muzicală americană. Unul dintre țelurile turneului este acela de a strânge banii necesari pentru ca Alex să înceapă studiile cât mai curând.

Just For Fun Events este o companie cu o experiență vastă în ceea ce privește organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie și mentalism, dar și diverse concerte la nivel național. (A. M.)






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA