logo
Chirurg plastic de renume internaţional, la Clinica Polisano Sibiu
Chirurg plastic de renume internaţional, la Clinica Polisano Sibiu

Secţia de Chirurgie Plas­tică şi Estetică a Clinicii Polisano Sibiu a anunţat, ieri, încheierea unui parteneriat cu unul dintre cei mai renu­miţi chirurgi plasticieni la nivel internaţional. Echipa de chi­rurgi, anestezişti şi asistente de la Sibiu va lucra acum sub conducerea Prof Dr. Univ. H.C. Mult. Norbert Pallua, care aduce la Sibiu, de la RWTH Aachen Klinik für Plastische Chirurgie, experienţa sa vastă, fiind unul dintre pro­motorii lipofilling-ului, o teh­nică ce foloseşte în chirurgia estetică şi reparatorie, gră­simea din corpul pacienţilor.
"Astăzi suntem foarte bucuroşi să lansăm o clinică de chirurgie estetică şi repa­ratorie (...) Am ales să lansăm această clinică pentru că pe pacienţi îi preocupă şi frumu­seţea", a spus dr. Vasile Ciurchea, vicepreşedintele Polisano Group, arătând că noile tehnologii îi permit renumitului chirurg plastician să conducă echipa de la Sibiu, chiar din Aachen, atunci când nu se va afla în România.
"În ultima lună am stabilit o colaborare cu Polisano Group, în vederea îmbu­nă­tăţirii serviciilor din punct de vedere al securităţii şi al calităţii", a spus Norbert Pallua. Preşedinte al Aso­ciaţiei Europene a Socie­tăţilor de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, preşedinte al Consiliului de Administraţie IPRAS şi autor a zeci de arti­cole medicale pe tema Chirugie Plastică şi Recon­strucţie, Norbert Pallua a operat de-a lungul anilor nume notabile, precum şi personalităţi internaţionale, în fiecare an prin mâna lui şi a echipei sale trecând mai mult de 3.000 de pacienţi.
"Ne adresăm în primul rând pacienţilor care ar fi plecat în ţările vestice (...) Sunt sigur că putem face faţă cu succes oricăror cereri. Ne putem adresa tuturor pa­cienţilor", a spus la rândul său dr. Dan Horaţiu, unul dintre chirurgii plasticieni ai Secţiei de Chirurgie Plastică şi Estetică a Clinicii Polisano Sibiu, arătând, totodată, că preţurile vor fi competitive, mai mici "decât maximul care există acum în ţară".
„Prin începerea acestui nou parteneriat,  Clinica Polisano îşi îndreaptă atenţia către o nevoie deosebit de pregnantă a pacienţilor noştri, şi anume frumuseţea. Şi pentru că esteticul şi conservarea lui ne preocupă din ce în ce mai mult, pentru că suntem cu toţii conştienţi de importanţa aspectului fizic în secolul XXI, ne-am decis să răspundem acestei nevoi. Astfel, am ales să colaborăm cu un nume sonor în chirur­gia plastică şi estetică: Univ. Prof Dr. Dr. Prof. H.C. Mult. Norbert Pallua”, a declarat Dr. Ilie Vonica, preşedinte Poli­sano Grup.
Secţia de Chirurgie Plas­tic[ şi Estetică din cadrul Clinicii Polisano din Sibiu va oferi servicii complete la standarde internaţionale şi investigaţii în domeniul chirur­giei estetice. În cadrul clinicii pot fi efectuate metode specifice, precum mamo­plastie de ridicare/reducere/ mărire a sânului prin implan­turi mamare, blefaroplastie, otoplastie, rinoplastie, lifting, abdominoplastie, lipoaspi­raţie, corecţia estetică a coapselor, feselor şi gam­be­lor sau corecţie estetică a ci­catricilor, etc. Totodată, Clinica Polisano va oferi o gamă largă de servicii şi metode de tipul  tehnicilor spe­ciale de injectare cu toxină botulinică, injectare cu acid hialuronic sau proceduri laser specifice.
Grupul de firme Polisano  este primul grup complet integrat din industria farma­ceutică şi de servicii medicale private din România şi nu­mără peste 1.800 de anga­jaţi. Gama de activităţi acoperită include un lanţ de policlinici, primul spital privat din ţară, numeroase centre de dializă, centre de fertilizare in vitro, reţea de farmacii, distri­buţie de produse farma­ceutice şi producţie de medicamente.

comentarii
2 comentarii

sa felicitam asemenea actiuni,dr.vonica unul din privatii care a avut curajul sa faca spital privat total merita sa fie apreciat,iar primarului ii recomand sa i dea dinstinctia de cetatean de onoare a municipiului sibiu nu strainilor.va multumesc succes domnului vonica si contributia pentru sanatate sa mearga la privat nu la stat care isi bat joc de bolnavi.
sibianu
08.06.2011 16:08
188.24.222.234
bravo si mult succes dr. Dan Horatiu
eu
08.06.2011 19:19
92.82.89.13
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia