logo
Cetăţeni din Republica Moldova, depistaţi la muncă ilegală în Sibiu
Cetăţeni din Republica Moldova, depistaţi la muncă ilegală în Sibiu
© Arhiva Tribuna

Poliţiştii de imigrări din Sibiu au depistat, în urma controlului efectuat la o societate comercială, trei cetăţeni din Republica Moldova care munceau fără a deţine aviz de angajare. Reprezentanţii societăţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 30.000 de lei.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Sibiu au desfăşurat acţiunea în cursul săptămânii trecute, în cooperare cu ITM Sibiu pe linia combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul acestei acţiuni, echipele mixte au vizat existenţa avizelor de muncă pentru cetăţenii străini angajaţi, modul în care firmele au încheiat contracte de muncă cu aceste persoane şi legalitatea şederii pe teritoriul ţării noastre.

  • „În urma controlului efectuat la o societate comercială cu obiect de activitate alimentaţie publică, poliţiştii de imigrări au depistat 3 bărbaţi din Republica Moldova, cu vârste între 18 şi 33 de ani, care desfăşurau activităţi lucrative fără a deţine aviz de angajare. Urmare a celor constatate, reprezentanţii societăţii comerciale au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 30.000 lei, conform prevederilor O.G. 25 din 2014 privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative provind regimul străinilor în România”, se arată într-un comunicat transmis luni de reprezentanţii Biroului pentru Imigrări Sibiu.

Poliţiştii fac apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului să îi contacteze pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la noul sediu al Biroului pentru Imigrari Sibiu, din strada Brazilor nr. 41, colţ cu strada Preot Baca sau la numarul de telefon 0269 – 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia