Tribuna
Cei trei bărbați acuzați că l-au omorât cu 11 lovituri de cuțit pe tânărul din Mediaș au fost arestați
Cei trei bărbați acuzați că l-au omorât cu 11 lovituri de cuțit pe tânărul din Mediaș au fost arestați

Cei trei bărbați, acuzați că l-au omorât pe tânărul de 25 de ani, din Mediaș, au fost arestați preventiv, luni seara. Toți sunt recidiviști, unul dintre ei eliberat în baza legii privind recursul compensatoriu.

Potrivit reprezentanților Poliției Sibiu, instanța a dispus arestarea preventive pentru 30 de zile a celor trei suspecți de uciderea tânărului de 25 de ani, din Mediaș.

„Este vorba de RM, de 30 de ani, din județul Alba, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, OOI, de 38 de ani, din județul Sibiu, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor și AP, de 34 de ani, din județul Alba, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis, luni seara, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul IPJ Sibiu, Serviciul de Investigații Criminale, sub stricta supraveghere  a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

comentarii
2 comentarii

Ochi pentru ochi si viata pentru viata! Trebuie introdusa inapoi pedeapsa capitala pentru astfel de infractiuni!!!
eu
15.01.2019 10:07
........daca un recidivist pentru crima ....a dat din nou cu cutitul ..........trebuie omorat cu pietre in piata publica.........si lasat pe caldaram pana il manacaca ciorile si viermii
dura lex sed lex
15.01.2019 13:26
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia