logo
Cei mai buni elevi informaticieni, premiaţi la Liceul Tehnologic "Avram Iancu"
Dumitru CHISELIŢĂ
1478 vizualizari
Cei mai buni elevi informaticieni, premiaţi la Liceul Tehnologic
La Liceul Tehnologic "Avram Iancu" din Sibiu, a avut loc, între 3 şi 8 mai, ce-a de-a XXV-a ediţie a Concursului Judeţean de Informatică "Infoliceanul".

Concursul s-a desfăşurat pe patru secţiuni, Creativitate software - soft educaţional şi pagini web cu conţinut educaţional, Programare C/C++, cu două subsecţiuni, cea pentru clasele a IX-a – a X-a şi clasele a XI-a - a XII-a, Prezentări PowerPoint în echipă şi desen tehnic în AutoCAD.  Deschiderea oficială a concursului a avut loc joi, 3 mai, zi în care au avut loc şi concursurile de AutoCAD şi prezentări PowerPoint. Concursul a continuat vineri 4 mai, la Liceul Tehnologic "Avram Iancu", unde a avut loc Concursul  de Creativitate software şi la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal", unde s-a ţinut concursul de Programare C/C++.

 

Evenimentul a culminat marţi, 8 mai, la Liceul Tehnologic "Avram Iancu”, unde organizatorii au premiat elevii câştigători la toate secţiunile concursului "Infoliceanul".

 

La secţiunea Programare (clasele IX-X), pe primul loc s-a situat Octavian Ianc, de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, urmat de Flavius Cristian Fetean, de la Liceul tehnologic "Şcoala Naţională de Gaz" – Mediaş şi de Codrin Muntean, de la Colegiul Naţional "Octavian Goga" din Sibiu. Tot la secţiunea Programare, dar cea dedicată claselor XI-XII, Răzvan Gabriel Dumitru, de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, s-a situat pe primul loc. Locurile II şi III au fost ocupate de Valentin Papa, de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea, respectiv de Bianca Bădăruţă, de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu.

 

La secţiunea AutoCAD, situaţia s-a prezentat astfel: locul I - Vasile Andrei Agache, de la Liceul Tehnologic Mârşa; locul II – Saul Mircea Sas, de la Liceul Tehnologic "Avram Iancu", locul III – Ezechiel Chiripuş, de la Liceul Tehnologic Mârşa plus o menţiune pentru Gheorghe Sasu de la acelaşi liceu.

 

Cei mai buni la secţiunea Creativitate Soft Educaţional au fost elevii de la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Sibiu (Darius Petelează, Flavius Eremia, Alin Şoaită şi Andreea Dumitraşcu), care au ocupat Locul I, urmaţi de Corina Holom de la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal" (Locul II) şi de echipa Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" (Gabriel Mihăilă şi Radu Căpriţă) – Locul III. Menţiune a primit tot o echipă de la "Lazăr", cea compusă din elevii Bianca Bădăruţă şi Adriana Popa. 

Locul I la secţiunea PowerPoint a fost adjudecat de elevii Cristina Paraschiva Spătăcean şi Teodora-Ioana Gândilă, de la Colegiul Economic "George Barițiu" din Sibiu, urmate de Vasile Ivancuş (locul II) tot de la "Bariţiu" şi de echipa elevilor Liceului Tehnologic din Mârşa (Andreea Lupşor, Ana-Maria Bogdan, Beatrice Dolmer), coupanta Locului III. O menţiune au primit şi elevii de la "Avram Iancu", respectiv Vlad Vasile Todor şi Dănuţ Sebastian Creţu.  

 

Cea de-a XXV-a ediţie a Concursului Judeţean de Informatică "Infoliceanul" a fost organizată de Liceul Tehnologic “Avram Iancu” Sibiu, în parteneriat cu Colegiul Naţional “Samuel von Brukenthal” Sibiu şi de firma ROPARDO, sponsorul concursului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia