logo
Cazare la preț dublu, de Paști, în Mărginimea Sibiului
Andra MARINESCU
799 vizualizari
Cazare la preț dublu, de Paști, în Mărginimea Sibiului
© Răzvan NEGRU
Primăvara dă semne că nu s-ar mai lăsa întoarsă din drum de vreo zvâcnire a iernii, așa că mulți încep să își facă planuri pentru ieșiri în natură. Mărginimea Sibiului e o destinație vizitată în toate anotimpurile, însă, odată cu încălzirea vremii, numărul solicitărilor pentru cazare în pensiuni crește. Dacă în această perioadă pentru o noapte într-o cameră dublă tariful este de 110 lei, lucurile se schimbă radical în perioada Sărbătorilor Pascale, când prețurile ajung să se dubleze sau, în unele cazuri, chiar să se tripleze.


 

Pensiunile au început deja să își vândă locurile pentru perioada Sărbătorilor Pascale. În Mărginimea Sibiului, prețurile pentru o minivacanță de trei nopți ajung să se dubleze în perioada Paștilor.
În Tilișca, de exemplu, cu două săptămâni înainte de Sărbătorile Pascale, o noapte la o pensiune costă de la 140 de lei pentru o cameră dublă. De Paști, însă, prețurile ajung să se dubleze. O minivacanță de trei nopți costă 810 lei, respectiv 270 de lei / noapte/ cameră dublă.

La o pensiune din Sibiel, în perioada 12 - 15 aprilie, trei nopți costă 330 de lei, iar între 27 - 30 aprilie prețul ajunge la 840 lei, pentru trei zile. Cei care vor să mănânce dimineața la pensiune, trebuie să achite în plus micul dejun, în valoare de 25 de lei / persoană.

La o pensiune pe Valea Ștezii, în Rășinari, trei zile în perioada 12 - 15 aprilie costă 747 de lei pentru o cameră dublă și mic dejun de tip bufet suedez inclus, iar în perioada Sărbătorilor Pascale turiștii vor plăti aproximativ 1.500 de lei.

La Orlat, prețurile sunt mai accesibile în perioada Paștilor, aici trei nopți costând 480 lei / cameră cu pat dublu. Micul dejun nu este inclus, pentru el turiștii trebuind să plătească 20 de lei în plus pe zi. Cu două weekenduri mai devreme, prețul vacanței este mai mic cu 200 de lei, turiștii plătind, de exemplu, în weekendul 12 - 15 aprilie 280 de lei.

La o pensiune din Gura Râului, cei care vor să se cazeze până în 26 aprilie vor achita 110 lei/ noapte/ camera dublă. Din 26 aprilie și până în 12 mai prețurile vor urca la 300 de lei, după care, din 13 mai, vor scădea la 130 de lei. Unitatea de cazare are și o ofertă de Paști. Un turist ar trebui să achite 280 de lei/ noapte. Pachetul va cuprinde și o masă festivă de Paști, cu drob de miel, alte aperitive, ciorbă de miel, stufat de miel și sarmale.

Paști la Păltiniș

Cine își dorește să petreacă Paștile la înălțime, adică la Păltiniș, ar trebui să fie pregătit cu 700 de lei pentru trei zile la o pensiune, cu totul inclus. În ziua de Paști, turiștii vor avea parte de o masă festivă, cu ciorbă de miel, friptură de miel cu cartofi piure, salată de varză crudă, prăjituri, ouă încondeiate și cozonac, fiind răsfățați, totodată, cu un concert dedicat acestor sărbători.

Sibiul așteaptă turiștii, cu oferte

Și hotelurile și pensiunile din Sibiu au pregătit pentru turiști oferte speciale.

La o pensiune cu condiții decente trei nopți costă 400 de lei, în timp ce la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, turiștii vor plăti pentru o cameră aproximativ 2.000 de lei.

Familiile care vor să închirieze un apartament aflat în centrul Sibiului, cu un dormitor și un living cu canapea extensibilă, vor plăti 1.000 de lei pentru trei nopți, în perioada 27 - 30 aprilie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia