Tribuna
Cazan: „Preşedintele şi premierul să spună românilor că i-a adus la sapă de lemn”

Deputatul de Sibiu, Mircea Cazan a depus, ieri, o declaraţie politică, la Parlament, prin care îi acuză pe Emil Boc, Elena Udrea şi Traian Băsescu de faptul că ar fi „bolnavi de putere”. “Domnule premier, dacă într-adevăr doriţi binele românilor, atunci să vă daţi demisia, să nu mai minţiţi poporul!  Domnule prim-ministru, dacă sunteţi un bun român, atunci aveţi curajul să recunoaşteţi că ne-aţi minţit pe noi toţi şi tot ce faceţi este de a inventa noi biruri şi a lua din banii celor ce muncesc. Domnule Boc, România este o ţară în care majoritatea tinerilor sunt chiriaşi sau datori la bănci! Neîncrederea în guvernul de astăzi se resimte deja în buzunarele fiecărei familii de români. Eu cred că nu mai avem timp de pierdut”, spune liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan. Deputatul este de părere că preşedintele, dar şi premierul ar trebui să meargă în faţa Parlamentului pentru a spune care este adevărul. “Guvernul vrea să adopte miercuri ordonanţele privind creşterea TVA la 24% şi alte măsuri de austeritate, privite cu teamă de români. Tocmai de aceea, se impune ca preşedintele şi premierul să spună românilor, că i-a adus la sapă de lemn. Ne aşteptăm la scumpiri şi lefuri mai mici pentru milioane de români. Avem deja facturi majorate prin creşterea euro faţă de leu. Majorarea TVA va lovi şi mediul de afaceri. Aşa domnule Boc veţi ajunge să loviţi nu doar în bugetari, de la care aţi decis deja să le luaţi un sfert din salarii, ci şi în angajaţii de la privat”, mai spune Mircea Cazan, care îi cere premierului să ia din banii „clientelei politice”, din achiziţiile „exagerate” de bunuri şi servicii şi nu din banii oamenilor de rând care trăiesc din pensii sau salarii.
Mircea Cazan crede că haosul va scoate oamenii în stradă şi îi avertizează şi pe guvernanţi. “Haosul din ţară îi va scoate din nou pe români în stradă. Am putea să prevenim panica care tinde să se generalizeze. Singura soluţie este înlocuirea guvernului Boc cu un guvern de specialişti, care să aplice soluţii pentru români, nu pentru rudele şi clienţii politici ai celor din PDL. Este nevoie, acum, în România, de un guvern care să dea românilor speranţa că putem depăşi criza”, încheie deputatul declaraţia politică. (L. B.)




comentarii
12 comentarii

... iar eu , Radiocomul .Asa ar suna bine .In ceea ce privste panica , voi , politicini de doi li sunteti cei care o raspanditi si intrtineti . Numai visul la ciolan va tine in viata . In toata Europa , chiar in toata lumea se iau masuri de austeritate , iar voi , nimicnicilor - nu gasiti nimic rezonabil .
SRI
30.06.2010 06:25
cazan v a fi responsabil de plecarea multor membrii din partid, numai cand ii vezi moaca si inelul de aur de pe deget ti se face greata...sa auziti comentari de la cei care au lucrat la el...sa spuna el cate afacer a facut cand era la radiocom...un parvenit...
unul
30.06.2010 08:11
Cazan,fara orizont, fara principii,fara personalitate...un ratat, pentru societate,... ca personal el s-a ajuns!!!
sibianul de dreapta Sebica
30.06.2010 08:19
da-ti solutii,paguba e facuta in 20 ani!cu ce schimbam?
eco
30.06.2010 09:58
Mai terminati cu paguba facuta de 20 de ani.Numai acum s-a vazut?Parca inaintea alegerilor statem super.Chiar suntem toti prosti si nu vedem realitatea?
eu
30.06.2010 10:07
D-l deputat Cazan este din pacate printre cei mai tacuti deputati din Camera..Este ciudat cum un politician evita duelurile politice de la tribana parlamentului..te pomenesti c-o fi timid..daca este asa ce dreaku cauta in politica ?! Activitatea sa trebuie sa se concretizeze in legii initiate de Do,mnia Sa adoptate si in final producatoare de benefice efecte sociale,economice etc...Ajuns deputat este mai putin important pentru noi sa comenteze evenimente politice sau probleme de partid !
Recomand !
30.06.2010 10:18
cazan este simbolul decaderii PNL,un om mai nepotrivit pentru ecest partid nu se putea gasi....antipatic,arogant,fara perspective....nimic,nimic,nimic.Sub conducerea lui PNL sibiu,va deveni "istorie"
vera
30.06.2010 11:07
I-AU ADUS, CA E MAI MULTI !!!
!
30.06.2010 12:21
cine a votat motiune care afecteaza toata tara nu numai o masa de oameni?? cine a condus tara aproape 20 de ani??? si pdl a contribuit dar nu mai mult ca ceilalti...
lili
30.06.2010 12:28
Iar ati gresit titlul! Corect era:
Preşedintele şi premierul să spună rom
atentie
30.06.2010 13:37
CAZANE NU AJUNGI NICI LA DEGETUL MIC POLITICIANULUI SIBIAN NICU NEAGU
SB
30.06.2010 13:50
bai ce jegosi sunteti voi rumunii.
Pa si salutari din Londra.
un tigan jegos
30.06.2010 14:56
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA