Tribuna
Cătălin Rădulescu: "Mă p*ş pe certificatul de revoluţionar, să mi-l ia!" Rafală proaspătă de la deputatul mitralieră!
Cătălin Rădulescu:

Devenit celebru după ce a spus că ar trage cu mitraliera în protestatarii din Piaţa Victoriei, deputatul autosuspendat din PSD Cătălin Rădulescu apasă, din nou, pe trăgaci, semn că are încă gloanţe pe ţeavă, iar prostia nu-i pentru cine se nimereşte, ci pentru cine ştie s-o merite.  

  • „Să îmi ia certificatul de revoluţionar. Mă p*ş pe el. Nici nu mă mai interesează. Mai mult decât să fim bătaia de joc a acestei ţări, nu suntem nimic. Şi asta o aud cu fiecare zi care trece de la revoluţionari grei ai acestei ţări. Au o greaţă de neimaginat. Nu suntem respectaţi. Sunt vai de mama lor. Hai să zicem că eu am avut noroc că am fost medic, dar alţii să ştiţi că nu au nici loc de muncă. Oameni care şi-au riscat viaţa în Revoluţie. Au fost marginalizaţi. Pentru ce să mai fii revoluţionar? Să ne ia certificatele. Să se ducă ... cu certificatele lor cu tot”, a spus Cătălin Rădulescu, citat de Adevărul.

 Certificatul de revoluţionar al lui Cătălin Rădulescu a fost contestat și există zvonul că dosarul de revoluţionar al deputatului a fost solicitat de Parchetul de lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.






comentarii
2 comentarii

daca este medic pacat de ani ce a pierdut in acei ani cit a studiat Pina a ajuns medic pe de alta parte ari trebui sa fie un exemplu.
26.03.2017 10:22
bravo gicule! bou se scrie cu B mare?
ardeo
26.03.2017 13:26
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA