Tribuna
Casa primarului din Laslea, distrusă în incendiu
Casa primarului din Laslea, distrusă în incendiu

Pompierii din Sibiu şi din Mureş au lucrat timp de aproape trei ore pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din Laslea. Potrivit unor surse din cadrul PSD şi ale pompierilor, incendiul ar fi fost la casa primarului din Laslea, Ioan Onea.

Incendiul a izbucnit în timpul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 3:30.

  • „Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu a fost solicitat să intervină în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș și Serviciile Voluntare ale orașului Dumbrăveni și comunei Laslea, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în comuna Laslea, str. Principală, nr. 171”, se arată într-un comunicat al ISU Sibiu.

Pompierii militari au acționat cu 4 autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Mediaș al ISU Sibiu și Detașamentului de Pompieri Sighișoara al ISU Mureș, fiind ajutați de serviciile voluntare din zonă.

După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, pompierii profesioniști și voluntari au lichidat incendiul. În urma acestuia au fost distruse casa de locuit, un garaj și o anexă pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA