logo
spartan
Carrefour retrage produse infestate cu bacteria Listeria. Cele expirate rămân bine-mersi la raft!
Carrefour retrage produse infestate cu bacteria Listeria. Cele expirate rămân bine-mersi la raft!

Aşa cum ne-a obişnuit, Carrefour îşi respectă politica prin care îşi (blagos)loveşte clienţii: dacă nu cârâie mai nimeni că preţurile de la raft sunt de prea multe ori mult mai mici decât cele de la casă, de ce să nu aibă şi Listeria "şansa" să vadă cum e în frigiderele românilor, nu? 

E cazul unor produse ieftine care se vând, vorba aia, ca pita caldă. Dacă aveţi salată de icre produsă de Carrefour ori o aruncaţi, ori o duceţi înapoi la Carrefour să vă recuperaţi banii. Zice-se chiar şi fără bon fiscal. De ce ? Fiindcă produsul e infestat cu bacteria Listeria. Alerta vizează întregul lot, indiferent de ambalajul cutiei în care e vândută salata de icre. Tot Listeria a fost descoperită, în urmă cu o săptămână, după analize de laborator, şi în salata de humus, produsă de Carrefour. 
Nu ştiu dacă-s mai mult de trei luni de când în mai multe state europene, între care şi România, s-au confruntat cu alerte alimentare, după ce bacteria Listeria a fost depsitată în legume şi fructe congelate.
Bineînţeles că, aşa cum ne-a obişnuit, conducerea Carrefour nu suflă o vorbă despre produsele expirate pe care le găsim la raft. Bineînţeles că, aşa cum ne-a obişnuit, nici Protecţia Consumatorului nu suflă o vorbă despre produsele expirate de la raft. Bineînţeles, că aşa, cum ne-a obişnuit, comerţul merge ca o bişniţă unsă cu toate alifiile. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia