logo
Carmen Iohannis s-a reîntâlnit cu foștii colegi de clasă, la 40 de ani de la absolvirea Colegiului Național "Gheorghe Lazăr": "Sunt amintiri cu care ne hrănim de-a lungul anilor!"
Carmen Iohannis s-a reîntâlnit cu foștii colegi de clasă, la 40 de ani de la absolvirea Colegiului Național
După 40 de ani de la absolvire, foștii colegi din generația 1978 a Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu și-au dat întâlnire în locul unde au împărțit bucurii, momente de neuitat și de pus la suflet, dar și cei mai frumoși ani din viață. Printre cei care au răspuns prezent la revederea de la instituția de învățământ a fost și Carmen Iohannis, soția președintelui României, Klaus Iohannis.


Emoții, nostalgii și lacrimi de bucurie au fost, vineri, la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unde promoția care a absolvit acum patru decenii s-a reîntors în bănci.
Emoționată s-a arătat și Carmen Iohannis, parte din generația 1978 a Colegiului Național "Gheorghe Lazăr", pe care, după ce l-a absolvit, nu l-a părăsit, ci a rămas la catedră, la profesor de engleză.
"Mă simt foarte bine astăzi. Ca în liceu! Oricum, eu sunt mai tot timpul în acest liceu, dar îmi face mare plăcere să fiu alături de foștii mei colegi. Am petrecut momente nemaipomenite împreună, sunt amintiri cu care ne hrănim de-a lungul anilor. E mare bucurie să ne revedem", spune Carmen Iohannis.
Prima Doamnă mărturisește că generațiile de atunci erau diferite de cele de astăzi. "Erau cu totul și cu totul alte condiții. Tinerii se comportau altfel, erau alte cerințe, alte reguli. Ca elevi, respectam regulile și eram foarte stricți. A fost altă viață, de altfel foarte frumoasă", a mai spus Carmen Iohannis, absolventă la specializarea Engleză - Germană.


Deputatul Neagu: "Ne simțim ca odinioară, chiar dacă anii au trecut"


Din aceeași generație a făcut parte și deputatul PNL Nicolae Neagu, care a răspuns și el afirmativ la revederea de vineri. "Ne mai întâlnim între noi, dar avem și figuri cu care ne vedem mai rar. Încă nu ne-am pierdut unii de alții. Din păcate, avem și colegi și profesori care nu mai sunt. Eu vin pentru că vreau să îmi reamintesc de ei și de ele, bineînțeles. Ne simțim ca odinioară, chiar dacă anii au trecut. Am fost coleg cu doamna Carmen Iohannis, doamna Carmen Simion, care e profesor universitar. Sunt mulți oameni din generația noastră cu multe realizări", a spus Neagu.
După îmbrățișările din curtea școlii, absolvenții promoției 1978 au mers în Sala Festivă "Emil Cioran", unde au ascultat o scurtă istorie a Colegiului și lucrările întreprinse la instituția de învățmământ, în ultima vreme. Gabriel Octavian Negrea, directorul CNGL, le-a spus absolvenților că îi mai așteaptă și în anii următori. Directorul Colegiului a amintit și despre cartea semnată de Cosmin - Crăciun Cruciat, "Istoria Colegiului Național 'Gheorghe Lazăr' din Sibiu, de la origini până în anul 2017", de 670 de pagini.

FOTO: Răzvan NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia