logo
Canicula nu părăsește Sibiul
Canicula nu părăsește Sibiul

De luni, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când pe arii restrânse în zona montană, se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 29 grade, iar cele minime între 13 și 15 grade. Izolat, se va semnala ceață.

Marți, meteorologii anunță că vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil. Izolat, după-amiaza, la munte, se pot semnala averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 grade, iar cele minime între 13 și 16 grade. Dimineața, izolat în zonele joase se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în zona montană unde pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Izolat vor fi și condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 32 grade, iar cele minime între 14 și 16 grade. Dimineața, izolat  în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Joi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în zona montană unde pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Izolat vor fi și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 grade, iar cele minime între 14 și 16 grade. Dimineața, izolat  în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi calduroasă în prima parte a intervalului, apoi va deveni instabilă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate în ultima zi a intervalului când se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat de grindină.  Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 grade, iar cele minime, în general între 12 și 18 grade.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia