Tribuna
Burse pentru liceenii sibieni talentați la desen, pictură, muzică sau fotografie
Burse pentru liceenii sibieni talentați la desen, pictură, muzică sau fotografie
© Arhiva TRIBUNA
Liceenii sibieni talentați pot aplica pentru bursele "stART". Ediția 2019 - 2020 a proiectului acordă burse elevilor de liceu talentați la desen, pictură, muzică, vlogging, scriere creativă sau fotografie, înscriși la orice liceu din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.


Bursele sunt în valoare de 4.600 lei la pictură și desen sau de 6.000 lei la vlogging, fotografie, scriere creativă și muzică.
Înscrierile au început pe data de 9 septembrie și se vor încheia în 10 noiembrie.


"Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia oferim, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a-și duce talentul la următorul nivel și pentru a-și îndeplini visurile.  Cu ajutorul burselor, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca viitori muzicieni, pictori, artişti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnaliști. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul ales", spun reprezentanții Școlii de Valori, inițiatorii proiectului.


Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală. (A. M.)

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA