logo
Bulevardul Coposu are asfalt nou. Traficul s-a redeschis duminică
Sorana MAIER
3611 vizualizari
Bulevardul Coposu are asfalt nou. Traficul s-a redeschis duminică
© Răzvan NEGRU

Lucrările pe Bulevardul Coposu din Sibiu s-au încheiat cu o zi mai devreme faţă de cât fusese anunţat, iar traficul auto s-a reluat duminică.

Artera a fost închisă vineri pentru refacerea stratului de asfalt, după ce săptămâna trecută, firma angajată de Primăria Sibiu a frezat vechiul strat de asfalt.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
2 comentarii

S a terminat asfaltarea??? Credeam ca doar prima faza din moment ce la absolut toate gurile de canal e diferenta de...centimetrii buni intre asfalt si capac!!! Cum e posibil sa faci o asfaltare pe sute de metri astfel incit la incheierea lucrarilor sa ramina ..20...30 de"gropi"????? Nici un capac de canal nu e la acelasi nivel cu asfaltul!!!!!
Ion
16.04.2018 13:02
Mda, asfaltari peste asfaltari pe acest bulevard, pentru ca ies bani usori pentru firma care o face. Mai ales ca nu isi bat capul si cu canalele, care reprezinta una din cele mai serioase provocari pentru asfaltatorii romani din toata tara. Pur si simplu nu stiu cum se face. Asa ca nu o mai fac. Cum iese asa ramane. Oricum peste un an cel mult doi vor vrea sa asfalteze din nou aceeasi suprafata care produce banul atat de usor pentru ei. Alte strazi importante pot astepta zeci de ani si tot nu se face nimic, pentru ca nu ies banii asa usor.

Si daca ne aduceti iar taurasii offroad, aia calare pe drujba si blocati frumusete de strada pentru ei va fi bucuria noastra a cetatenilor cu adevarat deplina. Abia asteptam sa faceti "offroad" pe asfalt proaspat turnat. Cu bolovanii si bustenii de rigoare. Mai bine mergeti pe Malului, faceti economie de bolovani si busteni.
...
16.04.2018 16:19
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia