Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Bradul de Crăciun din Piaţa Mare, reinterpretat. Astrid Fodor: "Dorim să ne apropiem de natură în alt mod!"
Bradul de Crăciun din Piaţa Mare, reinterpretat. Astrid Fodor:

Anul acesta, tradiționalul brad de Crăciun din Piața Mare a Sibiului va fi reinterpretat în ton cu vremurile. În semn de respect pentru natură, bradul va fi anul acesta mai “verde”, urmând să fie realizat din metal și instalații luminoase, anunţă reprezentanţii municipalităţii.

  • "Cred că este o schimbare binevenită, cu un mesaj clar că dorim să aducem elemente de noutate, dar și să ne apropiem de natură în alt mod. Și mai impresionant decât forma de reprezentare a bradului este faptul că acesta este o donație făcută comunității noastre de către firma Scandia SA, o companie sibiană. Le mulțumesc pe această cale pentru un cadou făcut Sibiului cu ocazia sărbătorilor", spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Și amplasarea bradului va fi diferită. Acesta va fi așezat în mijlocul Pieței Mari, în centrul cupolei. Cu o înălțime de 11 metri și un diametru de 3,5 metri, bradul de Crăciun al Sibiului este confecționat din aluminiu cu inserții luminoase LED.

 

comentarii
2 comentarii

Sunt curios cum va ieși ... dar sincer n-am mari speranțe că va fi mai frumos decât în anii trecuți. Din contră. De la o zi la alta administrația actuală a Sibiului mi se pare tot mai lipsită de bun gust și simț al esteticii... Dar mna...
Joseph
09.11.2018 15:05
Normal in loc sa aduci un brad frumos aduci metale si prostii nota 1 Doamna Primar caracter 0 gandire 0 ne faci de rusine orasu Rusine mate iar cu Stadionul Municipal iara o mare Rusine Dativa Demisia eu unul no sa va mai votez nu ati facut nimica in cativa ani
13.11.2018 20:12
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia