Tribuna
Astra film
Bolta Rece, pregătită pentru sezonul verii. Adică a mai crescut iarba
Bolta Rece, pregătită pentru sezonul verii. Adică a mai crescut iarba

Nu am crezut, în ciuda anumitor speranţe ale optimiştilor locali, că Bolta Rece din Sub Arini va fi funcțională până vara asta. Ba chiar, oficial, se anunțase încă din iarnă că până prin 2020 locul va fi un șantier, în continuare.

Nu mai revenim cu ce va fi când va fi, cu proiectul care prevedea păstrarea clădirii vechi într-un ansamblu extins şi modernizat, pentru că, cel puţin până acum, nu s-a mişcat nimic în acel loc. În ritmul acesta de stagnare, cu corpul acela original şi istoric (chiar dacă nu e încadrat în categoria aceasta) lăsat de izbelişte şi la cheremul intemperiilor, aproape putem spune pa-pa părţii de vechi a locului, cât despre viitor, prezentul ne oferă ce e în imagini. O fundaţie care bălteşte, un loc plin de iarbă şi buruieni, un gard care nu mai ştii ce şi cât protejează şi un peisaj nu neapărat frumos într-un loc, teoretic superb: Parcul Sub Arini.

Până atunci, vă sfătuim, dragi turişti, să luaţi de bun ultimul review din tripadvisor (2016): „Attention! It is closed now!”. „Restaurantul nu mai e funcţional! Am căutat un restaurant  (...) dar am descoperit că este închis de doi ani!”
Dar măcar ce a rămas din Bolta mai poate fi fotografiat... Încă mult timp, zicem noi, aşa că nu daţi năvală... (D.C.)


comentarii
1 comentarii

Din pacate asta e imaginea Romaniei de azi -- nepasare pentru tot ce a fost odata valoros si frumos --( pamintul arabil -45/ 100 la straini, industria facuta praf si fier vechi , padurile chelite )-- Pacat ca nu suntem o pasare -Pheonix-- sa avem puterea de a renaste -- fiindca ne conduc niste lichele politice vindute strainilor-- Mormintul e pregatit -Romanie - pacat ca vei murii saracita de tilharii vremii
eu
25.06.2019 22:45
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia