logo
Bogdan Trif: "PSD rămâne partidul sprijinit de majoritatea românilor"
Bogdan Trif:

"Întâlnirea de ieri a membrilor CEX a dovedit încă o dată unitatea care caracterizează Partidul Social Democrat. Suntem o echipă puternică care are ca principal obiectiv guvernarea pentru bunăstarea românilor. Ieri au fost dezbătute și votate liniile principale ale planului de acțiune al PSD pentru următoarea perioadă. Pe fiecare domeniu au fost votate măsuri și au fost stabilite termene pentru implementarea acestora. Este important să avem continuitate în ceea ce privește programul de guvernare pentru care PSD a fost ales de români. Cifrele de bilanț au demonstat că PSD a guvernat bine, chiar azi Standard & Poor’s – cea mai mare agenție de rating a lumii – a menținut calificativele pentru România care are o poziție solidă sprijinită de nivelul moderat al datoriei externe şi de perspective solide de creștere economică", spune Bogdan Trif, ministrul Turismului şi presedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, într-un comunicat.

"În cadrul CEX au fost evocate direcțiile strategice. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre un posibil candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale. Este important ca un personaj toxic pentru societatea românească precum Klaus Iohannis, declarat irevocabil de o instanță, “cumpărător de rea credință de case”, să nu mai conducă vreodată România. Este inadmisibil ca un președinte să blocheze, în detrimentul românilor, inițiativele Parlamentului  și ale Guvernului, doar pentru un scop pur personal, și anume obținerea cu orice preț a unui nou mandat de președinte.
PSD are obligația să vină în fața românilor cu un candidat responsabil, un mediator, un conducător de stat care să reprezinte un liant între puterile statului. Românii merită un președinte care să apere interesele țării și ale românilor.
Țin să precizez că PSD este reprezentat de o echipă în cadrul căreia au loc dezbateri, schimburi de opinii, care se tranșează în mod democratic prin supunere la vot, iar majoritatea, întotdeauna decide. Demontez absolut orice zvon prin care se induce ideea că în PSD ar fi dictatură și că un singur om ar hotârî în numele tuturor.  Aceste aberații au scopul de a dezinforma și a decredibiliza partidul care a primit încrederea românilor prin vot direct" mai spune Bogdan Trif.

comentarii
3 comentarii

UN HOȚ DE CASE DOVEDIT DE INSTANTA NU POATE FI PRESEDINTELE ROMANIEI !!! GHINION !!! IOHANIS MARS ACASA...LA UNA DIN CASELE " FURATE " !!!!
Gigi
02.09.2018 17:34
pana una alta Iohannis a obtinut DUBLUL voturilor luate de "partidul sprijinit de majoritatea romanilor" !
de unul singur si fara amenintari, promisiuni si morti care au votat.
iar daca tot vorbim de condamnati si infractori sa nu uitam ca "doar" 75% din parlamentarii PSD (si nu numai) sunt condamnati sau urmariti penali. si ei sunt responsabili de tara asta !?!
asa ca ... mai taie din ele gigi ca e cam mare "barba" !
pentru gigi
03.09.2018 00:21
Da mai o fi facut scor pe fraieri...dar tot hot de case e !!! Adica hot sau borfas !!! Iohanis a fost declarat cumparator de rea credinta de o instanta !!!
Case furate
03.09.2018 00:29
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia