logo
Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu: "Sabotajul marca Iohannis continuă să facă rău României!"
Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu:
Filiala judeţeană a PSD Sibiu a transmis, joi, un comunicat de presă în care îl acuză pe preşedintele României, Klaus Iohannis, de "sabotajul care continuă să facă rău României".


În documentul semnat de Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu, se arată:
"România trăiește, astăzi, o zi istorică, preluarea oficială a Președinției Consiliului Uniunii Europene, o zi care va marca țara noastră pe harta Europei. Acest eveniment este un prilej de bucurie pentru toți românii, dar și o ocazie de care Werner Iohannis profită pentru a-și pune în aplicare planul de sabotare a intereselor țării noastre.
În timp ce Guvernul se ocupă de primirea oficialilor europeni care sosesc astăzi în România, Iohannis face un spectacol aberant motivând, după aproape 2 luni, de ce a refuzat propunerile de miniștri la Transporturi și la Ministerul Dezvoltării. Pe lângă faptul că se joacă de-a președintele țării, Iohannis face tot ce-i stă în putere să pună România într-o lumină proastă în ochii oficialilor europeni.
Ceea ce nu înțelege Werner Klaus Iohannis este că acest blocaj iresponsabil pune România în ipostaza unui stat neserios. Preluarea Președinției Consiliului UE este o oportunitate pentru România în ceea ce privește consolidarea relațiilor cu statele membre și este o ocazie ca țara noastră să demonstreze că poate fi o voce la masa deciziilor Europei.
Propunerile de minștri ale premierului României au fost legitime, iar Iohannis inventează motive pentru a-și justifica sabotajul invocând articole de lege fără nicio legătură cu realitatea. Iohannis nu are altă ocupație la Cotroceni decât să ticluiască planuri prin care să împiedice Guvernul să facă bine românilor.
Cerem lui Werner Klaus Iohannis să înceteze imediat aceste acțiuni defăimătoare la adresa României și să respecte Constituția țării. Miniștrii Transporturilor și Dezvoltării sunt doi pioni importanți în susținerea și soluționarea dosarelor din cadrul Presedinției Consiliului UE, așadar, acest președinte-sabotor trebuie să se oprească din a mai lucra împotriva cetățenilor acestei țări".

comentarii
8 comentarii

Partidul care de doi ani a dublat salariile parlamentarilor ca si pensiile speciale !!!
Partidul care a dublat preturile alimentelor de baza, care a bagat mii de IMM-uri in faliment si a taiat investitiile pentru a plati baronii care-l sustin pe daddy ?
Partidul care in doi ani a schimbat 70 de analfabeti in guvern si inca nu a reusit sa-l scoata basma curata pe seful psd si sa-l lase sa pastreze banii furati (ca altceva nu face nimeni in guvernul ala) ?
Partidul care a reusit sa nenoroceasca si mai mult transporturile, invatamantul si sistemul sanitar in doi ani de asa-zisa crestere economica ?
Partidul care, in afara de a elibera zeci de mii de puscariasi si a le plati compensatii pentru conditiile din inchisori de mii de euro pentru fiecare, nu e in stare sa asigure conditii macar ca in inchisori in spitalele din Romania ?
Partidul care a pus pentru a cata oara un ministru al invatamantului care se contrazice singura !
Partidul ai caror baroni angajati la stat toata viata lor se duc cu avionul privat in vacante la pescuit si se trateaza la spitale din Viena sau SUA ?
VOI V-ATI GASIT SA VORBITI !?!
10.01.2019 17:39
Ar trebui sa accepte tot, inclusiv pe colaboratorii Securitatii . Chiar daca Dancila,prin abstract ( ! ) ar propune-o pe Suzana G^dea , Presedintele poate si trebuie sa fie de acord...
Clitocybe DeAlbata
10.01.2019 17:44
PSD, suspendati-l odata!!!!!! Nu-l victimizati daca faceti asta. Romanii nu-l mai vor. WERNER NU A FOST, NU ESTE SI NU VA FI PRESEDINTELE ROMANIEI. Romanii il urasc!
Jos sasalaul uracios
10.01.2019 17:45
in 2 ani ati schimbat 7 ministrii la cele doua ministere mentionate.
care au facut exact zero barat !
si acum Iohannis e de vina ?
are el bubele lui dar nu are nimic in comun sula cu prefectura decat in mintile voastre teleormanizate.
mai bine furati mai putin si munciti macar un pic si poate s-ar vedea si ceva rezultate !
pai ministerele alea cred ca merg mai bine fara ministrii decat cu marionetele voastre acolo !!!
da, stim, acarul Paun e de vina. si vremea ca doar iarna nu-i ca vara !
pai tovarasul trif
10.01.2019 17:47
Cine o fi hotul de case din Sibiu, care pozeaza in om cinstit ? Sa fie Werner ???????? Un hot o sa ramana toata viata un hot, fie ca e hot de buzunare sau de case !!!!!!!!
Hotul de case
10.01.2019 18:19
uraciosule mare imbecil mai esti eu cred ca majoritatea rominiilor au speranta ca cea ce face johanis este bine dar de unu singuri nu prea are sanse sunt inca Multi de felul tau si a celui cu inscriptia cu casele trebuie schimbata mentalitatea .daca suntet Nationalist este pacat .
xxx
11.01.2019 14:50
MAI NU CONTEAZA DACA CE FACE E BINE SAU RAU. HOTUL E HOT SI ATAT. NU POTI LASA UN HOT SA REPREZINTE STATUL ROMAN ! SI EL A FOST DECLARAT DE O INSTANTA : CUMPARATOR DE REA CREDINTA DE CASE. RESTUL E POVESTE. IN ORICE TARA A DOUA ZI ISI DADEA DEMISIA SAU ERA DEMIS !!!!!! LA NOI ANALIZAM CE SPUNE UN HOT !
Gilu
11.01.2019 17:23
pe voi va freaca un cumparator de rea credinta dar il idolatrizati pe un hot ordinar care a furat bani de la copiii neajutorati, de la statul roman si nu vorbim de zece mii de euro, nici de 100.000, nici de 1 milion ci de ZECI DE MILIOANE DE EURO.
si pe langa asta mai si nenoroceste o tara intreaga cu analfabetii lui in frunte cu al treilea guvern in nici 2 ani.

anul trecut veniturile medii ale romanilor au crescut cu 30% iar cheltuielile cu 34%, intr-un an cu "crestere" economica. anul asta si cei care urmeaza vor fi mult mai rai pentru romanul de rand. vor trebuie rambursate miliardele imprumutate pe termen mediu si lung in ultimii doi ani si date cadou baronilor care il sustin pe dragnea la putere pentru a-si spala cazierul si banii furati.

prin lege bugetul trebuie publicat pana in 30 noiembrie. surpriza !!! inca nu este pus nici in dezbatere de min. Finantelor deci abia prin februarie-martie poate va fi adoptat.
de ce ? pentru ca nu au cum sa acopere gaura IMENSA din buget oricat ar maslui cifrele dupa cum au dar ordine in minister.
de asta au amanat cresterea salarillor din invatamant si sanatate, de asta au amanat cu 9 luni cresterea legala a pensiilor ! de asta se maresc cu pana la 40% preturile la gaz si curent si la carburanti.

sa mai vorbim de abrambureala din legislatia fianciara cu sute de schimbari facute in graba, fara studiu de impact, fara consultare publica sau a institutiilor implicate ?
ultimul exemplu a fost masacrul fiscal facut inainte de revelion, dand peste cap planurile financiare ale tuturor firmelor mici sau mari.

de ce ? pentru ca valcov, un analfabet economic, hot ordinar condamnat este seful din umbra al finantelor tarii pentru ca asa vrea dragnea.

dar de "realizarile" din sistemul sanitar sau invatamant sau transporturi ?
de violatorul cu 3 violuri la activ eliberat inainte de termen cu 3.000 euro despagubiri in mana care a recidivat in nici 2 saptamani de la eliberare ? sunt mii ca el in timp ce copii si batrani mor cu zile in spitale in conditii mai proaste decat cele din inchisori.

asta e psd-ul !!!
fac spume postacii psd
11.01.2019 20:36
Din aceeasi categorie
sevis

turul ciclist

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia