Tribuna
Bogdan Trif: "Încă o minciună marca Werner K. Iohannis, demontată chiar de către cei mai buni analiști financiari din lume".
Bogdan Trif:
"Standard and Poor's" reconfirmă faptul că România are o economie stabilă și atractivă pentru investitorii străini

"În ciuda tuturor speculațiilor referitoare la ultimele modificări fiscale adoptate de Guvern, care ar putea viza anumite companii ce activează în România, una dintre cele mai mari agenții de rating din lume reconfirmă ceea ce Guvernul a comunicat în mai multe rânduri, respectiv că România are o economie stabilă și rămâne atractivă pentru orice tip de investitori.
Același lucru este valabil și pentru împrumuturile statului, transmite aceeași agenție de rating, Standard and Poor’s, întrucât Guvernul acționează după priorități bine stabilite. Așadar, Guvernul a dovedit până acum că, în ceea ce privește banii pe care statul îi împrumută de pe piețele externe, este capabil să-i restituie fără probleme, statul devenind astfel credibil și pentru investitori. Deficitul bugetar se va încadra în parametrii normali estimați de Guvern și asumați în fața instituțiilor europene. În acest context, România nu va avea nicio problemă deși au fost aruncate pe piață informații care au avut drept scop îngrijorarea populației.
An de an, PNL, prin aceleași trompete, încearcă să-și mascheze incompetența dezinformând românii. Românii trebuie să rețină: România nu este în pericol din punct de vedere economic, iar acest aspect a fost reconfirmat de cei mai buni analiști financiari din lume.

Bogdan Trif,
Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu şi Ministru al Turismului

comentarii
10 comentarii

Unul care pierde casele in instanta pt. acte false se poate numi hot de case ? Iohannis a piedut 2 case in instanta fiind numit cumparator de rea credinta de case !!!!!
7 case furate din meditatii
16.03.2019 21:52
Trif este un hoț cinstit . Nevasta lui are prea multă cistită. Vai de pilelea voastră de prosti când puneți botul la Werner, Feodor sau Trif! Toți sunt niște hoameni cinstiți! Hotiiiiii !
Julea Werner
16.03.2019 22:28
Ride hirbul de oala sparta-- Nici un partid -- fie el psd-- care a distrus toata economia tarii fie el pnl-- care tinde sa vinda -NORMALITATEA -unui popor --nu e mai bun unul decit celalalt. Economie stabila???? ha-ha-ha-- stabila pentru cei ce au investit --adica strainii-- De ce nu faceti voi bani comunisti infecti ,de ce luati imprumut cu dobinzi grase?? Nu sunteti in stare sa faceti niste trotuare ca lumea -- forta de munca tinara -- hai hui-- Angajatii la stat o groaza care nu produc ci consuma la greu -- Deci o economie de papat bani si aia putini -- dar salarii astronomice si pensii speciale celor ce scot doar gogosi umflate --- Un Tepes Voda -- doar el va putea scoate tara din santul adinc --
mike
17.03.2019 04:03
Gresit! Sasu si jeorjeta sunt hoti cinstiti. Sasu are 48 de dosare, iar jeorjeta merge sa dea declaratii procurorilor, noaptea, ca hotii, cu baticul pe cap! Asta inseamna sa fi hot cinstit!
Bravo snobilor sibieni ca l-ati ales cu 80%l la primarie si el va dadea cu flit cat a fost primar! Ptr ca meritati!
Ptt postacul de la 22,28
17.03.2019 07:42
Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altora !
Trif
17.03.2019 08:05
Te semnezi si cu numele de Trif ...te dai in schimb de gol ca esti doar un postac PNL, pt. ca iti apare acelasi comentariu pe FB. Semneaza-te cu curaj data viitoare Furmuzache fanul hotului de case sau al studentei de la Moscova daca tot la fiecare art. esti postacul de serviciu !!! In mintea voastra probabil si cea mai mare agentie americana de rating Standad & Poor's o e psd-ista ! Ce jenanti sunteti !
Pt postacul PNL
17.03.2019 09:52
in comunicatul Standard and Poor's e mentionata clar caracterul temporar al ratigului cu posibilitatea de revizuire in negativ in urmatoarele luni mentionanc explicit coruptia, taxele noi introduse (pe care psd se jura ca le va modifica desi abia le-a introdus) si interferenta politica asupra institutiilor independente (ex. BNR) !!!

adica, la fel ca UE, dupa ce psd s-a jurat ca modifica si anuleaza, agentia a spus OK, dar cu rezerve si conditii.
iar ratingul nu are nimic in comun cu faptul ca bugetul e bazat pe venituri exagerate si cheltuieli minimizate.

chiar si anul trecut au trebuit sa nu includa cheltuielile sociale din decembrie in bilantul anual pentru a evita explozia deficitului ! daca economia duduie de ce au facut acest lucru ?

de ce nu au avut bugetul gata la 15 noiembrie CUM PREVEDE LEGEA ? nu le-au iesit scamatoriile financiare ?
cine raspunde pentru 3 LUNI SI JUMATATE de intarzaiere ? ei comenteaza pentru 2 saptamani cat a intarzaiat din cauza presedintelui.
dar alocatiile pentru copii a caror marire dragnea a vrut sa o anuleze si doar cand a vazut ca nu poate legal a mintit ca psd e autorul !!!
dar pensiile care conform legii si programului de guvernare "respectat la virgula sau zboara" trebuiau marite de la 1 ianuarie ?

am inteles acarul Paun e de vina pentru toate !
cea mai mare minciuna e aia cu "de 2 ani suntem la guvernare dar nu la putere " !

ne vedem la alegeri ca probabil nici 20% nu mai luati !
din nou minciuni prin omisiune asa cum ne-a obisnuit psd
17.03.2019 19:43
Logic ca un raiting se schimba. Dar acum e bine. ! Si in 2019 a spus c-o sa fie crestere economica ! Si la alegeri PSD o sa castige !!!!! Crezi ca lumea e proasta si o sa voteze Oban + Turcan ?
@ pt postacul.PNL
17.03.2019 20:52
Trif asta e dus rau de tot!!!
un sibian
18.03.2019 08:03
tot cei mai buni analiști financiari din lume, in acelasi raport spun ca deficitul bugetar al Romaniei va fi minim 3.3% pe 2019 si 3.5% in 2020.
deci cum e ? cum e in buget cu 2.55 sau 3.3% ?

cat despre rating, perspectiva e negativa dar a fost suspendata in urma caciulirii in genunchi a psd care s-a jurat in scris prin ministrul de finante ca abroga taxarea companiilor din energie telecom si a bancilor !
cum ramane cu multinationalele straine care vor raul Romaniei si romanilor "crestini adevarati" si patrihoti ?

la cateva saptamani dupa publicare se va modifica si OUG 114, la fel ca majoritatea legilor promovate de psd.
asta da stabilitate !!!
daca acest lucru nu se va intampla, perspectiva va fi publicata cu evaluarea initiala negativa, in cadere de la stabila caci pozitiva nu a mai fost de pe vremea guvernului ciolos !

in plus evaluarea nu prea are nimic in comun cu realismul bugetului. dar pentru economistii absolventi la ff prin cimitire sau la cucuietii din deal orice e posibil.
imnciunele minciunele
18.03.2019 09:31
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia