logo
Bogdan Trif îl susține pe Dragnea: ”Nu se poate pune problema demiterii preşedintelui”
Bogdan Trif îl susține pe Dragnea: ”Nu se poate pune problema demiterii preşedintelui”
Sibianul Bogdan Trif, ministru al Turismului și preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, anunță că susține stabilitatea în interiorul partidului, iar la Comitetul Executiv Național de vineri nu se poate pune problema demiterii președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Trif a trimis un comunicat de presă în care își exprimă poziția referitor la unele voci din interiorul partidului care cereau demisia lui Liviu Dragnea. Redăm mai jos comunicatul integral:

”Sunt preşedintele PSD Sibiu, dar fac parte în același timp și din Guvernul PSD condus de domna Viorica Dăncilă. Așa că rolul meu este, înainte de toate, să îmi adun oamenii la o masă rotundă și împreună să luăm o decizie. La PSD majoritatea a decis întotdeauna, la PSD Sibiu echipa este la fel de puternică și unită. Am primit mandat din partea Biroului Permanent Judeţean, pentru a transmite un mesaj clar de unitate şi de susţinere a Programului de Guvernare.

Toate deciziile politice trebuie discutate întâi în cadrul forurilor de conducere. Orice atacuri la persoană trebuie să înceteze imediat. Preşedintele partidului a fost votat de către toţi membrii, astfel încât, în Comitetul Executiv Naţional de mâine, conform Statutului, nu se poate pune problema demiterii preşedintelui.  

PSD a câştigat alegerile fiind votat de majoritatea covârşitoare a românilor. PSD are obligaţia să continue măsurile care au dus România la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Românii aşteaptă de la noi continuarea proiectelor de investiţii şi a creşterilor veniturilor populaţiei.  

În calitate de ministru vă spun că acest Guvern are foarte multe proiecte de dus la bun sfârșit și voi susține guvernul PSD-ALDE, mai ales că românii au nevoie la această oră de un executiv puternic prin stabilitatea guvernării.

Acesta este mandatul meu la finalul şedinţei, exprimat prin vot unanim de către toţi parlamentarii şi primarii PSD care fac parte din Biroul Permanent Judeţean.

 

Bogdan Trif,

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu”

comentarii
3 comentarii

debitari.....inconfundabile...
cititor 13
21.09.2018 13:28
Pleacă Trif!
1.Dacă nu se construiește un Terminal Cargo la Aeroportul Sibiu să îți faci bagajele!
2. Dacă nu se construiesc încă 2 piste să îți faci bagajele.
Bumblebee
21.09.2018 20:38
Aeroportul e la Consiliul judetean. Postacii PNL dau in PSD. La consiliul judetean e FDRG si PNL !!!
Gigi
22.09.2018 08:23
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia