Tribuna
Biletele pentru spectacolul „Anna Karenina” au fost epuizate
Alexandra DRAGUT
1702 vizualizari
Biletele pentru spectacolul „Anna Karenina” au fost epuizate
Biletele pentru spectacolul „Anna Karenina” au fost epuizate, a anunţat TBS pe pagina de Facebook. Spectacolul de balet neoclasic va avea loc miercuri de la ora 19, la Cercul Militar.

 

Colajul muzical al spectacolului este realizat de Ioan Tugearu şi Antonel Oprescu, din lucrările compozitorului P.I.Ceaikovski. „Anna Karenina” a avut premiera anul trecut, pe 25 noiembrie, la Teatrul de Balet Sibiu.

„Dincolo de dans”, următorul spectacol

Următorul spectacol de balet pentru publicul sibian va fi „Dincolo de dans”, realizat în premieră în România de Directorul Joffrez Ballet Concert Group New York – Davis Robertson. Reprezentaţia va avea loc miercuri, 17 februarie, de la ora 19. Pentru acesta, se pot cumpăra bilete online pe http://www.bilet.ro/event.php?id=6809 şi prin telefon la 0269 22 96 27 sau pot fi rezervate, pentru 48 de ore, pe www.sibiuballet.ro/bilete. Un bilet costă 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii au reducere 50%. “Vă recoamdăm rezervarea sau achiziţionarea din timp a biletelor pentru următorul spectacol al TBS - „Dincolo de dans”, au transmis reprezentanţii TBS pe Facebook.

Biletele pot fi cumpărate de la punctul de vânzare situat în Piaţa Mare, Primăria Municipiului Sibiu – Centru de Informare Turistică, Intrarea F.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA