Tribuna
Bilete online pentru concertele Filarmonicii de Stat Sibiu
Andra MARINESCU
587 vizualizari
Bilete online pentru concertele Filarmonicii de Stat Sibiu
Filarmonica de Stat Sibiu va pune în vânzare, începând de luni, 22 aprilie, bilete online pentru evenimentele organizate de către instituție.


Primul concert pentru care iubitorii muzicii clasice pot cumpăra bilete online este concertul simfonic de joi, 25 aprilie. Evenimentul este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.
Filarmonica de Stat Sibiu răspunde unei nevoi exprimate tot mai des de către publicul meloman și, începând de luni, 22 aprilie 2019, va pune în vânzare bilete și în mediul online. ”Recent am lansat noul site www.filarmonicasibiu.ro, un site mult mai dinamic și modern, o platformă care permite includerea acestui serviciu de achiziționare de bilete online. Prețurile biletelor vor rămâne neschimbate” a declarat Laurențiu Străuț, manager interimar al Filarmonicii de Stat Sibiu.
Concertul din 25 aprilie, primul eveniment din Stagiunea Muzicală a Filarmonicii de Stat Sibiu pentru care se pot achiziționa bilete online, îl va avea la pupitrul dirijoral pe Theo Wolters. Alături de Orchestra simfonică, pe scena Sălii Thalia va urca și pianista Mirabela Dima pentru a interpreta ”Concertul pentru pian și orchestră” de W. A. Mozart. Programul serii va mai cuprinde ”Suita pentru orchestră nr. 3 în Re major” de Johann Sebastian Bach și ”Simfonia nr. 3 în Re major” de Franz Schubert.
Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stata Sibiu (Sala Thalia, str. Cetății nr.3-5), între orele 10– 12 și 13-16 și online, pe www.filarmonicasibiu.ro . Prețul unui bilet este de 20, 30, 40 de lei. Se acordă o reducere de 50 % pentru elevi, studenți și pensionari

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia