logo
Bibliotecarii din România parcurg 350 km pe bicicletă, via Sibiu
Andra MARINESCU
814 vizualizari
Bibliotecarii din România parcurg 350 km pe bicicletă, via Sibiu
© Arhiva TRIBUNA
Un grup de bibliotecari și susținători din Satu Mare, Covasna, Brăila, București și Republica Moldova își urnesc bicicletele și parcurg nu mai puțin de 350 de kilometri, pe un traseu ce cuprinde județele Brașov, Covasna, Mureș și Sibiu, respectiv prin localitățile Brașov, Prejmer, Hărman, Sfântu Gheorghe, Rupea, Sighișoara, Ilimbav și Sibiu, în perioada 28 august - 1 septembrie.


Acțiunea marchează prima ediție a "CiclioBiblio", un proiect menit să atragă atenția asupra rolului bibliotecilor în societatea în continuă schimbare. "Deși par izolate în comunitățile lor, bibliotecilor sunt unite de dorința de a servi publicul și a susține educația permanentă. O actualizare a imaginii bibliotecii este necesară și beneficiă atât pentru biblioteci, cât și pentru utilizatori. Prin această acțiune de vară dorim să atragem atenția asupra faptului că lucrurile se schimbă în bibliotecile din comunitățile noastre și că fiecare poate participa la această schimbare. De aceea, invităm cât mai mulți oameni să ni se alăture pe parcurs", spun organizatorii.
Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0774481922 și 0736448175 sau prin e-mail la ciclobiblio@gmail.com.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia