Tribuna
Biblioteca ASTRA organizează un spectacol de Ziua Copilului
Biblioteca ASTRA organizează un spectacol de Ziua Copilului

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește și în acest an frumusețea copilăriei, prin Compartimentul pentru Copii și Tineret. 

Astfel, miercuri, 31 mai, de la ora 11, are loc un spectacol realizat de copiii de la Palatul Copiilor, coordonați de prof. Claudiu Botoroagă și de cei de la Școala Gimnazială nr. 12, alături de învățătoarea Cătălina Minodora.

„În pragul verii, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, e vremea să uităm de griji, să aducem la lumină copilul din sufletul nostru, să ne jucăm și să prețuim inocența apropiindu-se cu bucurie și tandrețe de copiii noștri”, spun reprezentanții Bibliotecii ASTRA Sibiu.  

În cadrul evenimentului, Aurelia Călinescu și Raluca Răduca, actrițe la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong vor aduce în mijlocul invitaților arta mânuirii păpușilor. Spectacolul va fi prezentat de Cătălina Minodora Dumitrean, voluntar al Compartimentului pentru Copii și Tineret, din anul 2007. 

Evenimentul este susținut de S.C. Amylon S.A. Sibiu. (A.M.M.)

 

comentarii
2 comentarii

Daca in fotografie este "Palatul Copiilor" inseamna ca Versailles e chiar o darapanatura burghezo-mosiereasca, de Luvrul sau Sankt Petersburg Mansion nu mai vorbim, niste cotetze!
Capitalist cultural europian cu coada-n sus
25.05.2017 22:25
Cand eram scolar frecventam cercul foto de la Palatul Pionierilor de pe Bulevardul Victoriei. Acum palatul a ajuns pe mana popilor si nu mai foloseste la nimic ...
Hareton Ironcastle
26.05.2017 17:30
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia