Tribuna
brukenthal museum
Bătut din cauza unei datorii. Bărbatul a ajuns la spital
Vasile ANTIPA
1512 vizualizari
Bătut din cauza unei datorii. Bărbatul a ajuns la spital

Din cauza unei datorii mai vechi, un medieșean în vârstă de 26 de ani a fost bătut și a ajuns la spital cu traumatism cranio cerebral și alte leziuni. Scandalul a avut loc joi seara, în cartierul Tineretului din oraș.

Patru bărbați au mers la locuința victimei din cartierul Tineretului. L-au bătut pe bărbat din cauza unei sume de bani pe care unul dintre agresori i-a împrumutat-o în urmă cu mai multe luni.

Bărbatul bătut a ajuns la Urgența spitalului din Mediaș, unde medicii au stabilit că în urma bătăii, tânărul de 26 de ani s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și alte leziuni.

Bătăușii au fost identificați, iar cercetările în acest caz sunt desfășurate de polițiștii medieșeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

comentarii
2 comentarii

,, pina a ajuns la spital din cauza unei datorii"...
nun
09.08.2019 16:28
El si-a batut joc de cel ce la imprumutat-- Iar cel ce la imprumutat la batut nu cu joc ci cu bita -- Asa trebue sa pateasca toti acei ce cred ca daca imprumuta, nu trebuie sa inapoieze banii-- Un AVOCAT pe nume VULCAN----din Sibiu a luat de la soacra- mea 5500 lei sa rezolve o problema la cartea funciara -- a lut banii si --bataie de joc -- licenta era suspendata din cauza bataii de joc celor ce la crezut ca e onest-- O sa vin in tara si am sa-i dau si eu o mama de bataie sa ma tina minte-- Sa nu crezi ca am uitat prietene te invat eu ce inseamna -Cinste
eu
09.08.2019 20:44
Din aceeasi categorie
sevisclassic junior

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia