Tribuna
Bărbat din Alțâna, cercetat pentru că transporta lemne fără documente cu o remorcă neînmatriculată
Vasile ANTIPA
1663 vizualizari
Bărbat din Alțâna, cercetat pentru că transporta lemne fără documente cu o remorcă neînmatriculată

Un bărbat din Alțâna este cercetat după ce a fost prins că transporta lemne pentru care nu avea documente, dar și cu remorca neînmatriculată și cu permis de conducere pentru altă categorie.

Polițiștii au oprit pentru control în trafic un ansamblu de vehicule format din autoturismul și remorcă, în care se afla material lemnos, din specia salcâm. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Alțâna, nu a putut să le prezinte polițiștilor documentele remorcii tractate și nici documente de proveniență ale materialului lemnos transportat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autovehiculul este înmatriculat într-un alt stat, însă pentru remorca în care se afla încărcat materialul lemnos nu s-a putut stabili dacă este înmatriculată/înregistrată, iar șoferul nu a putut să prezinte niciun document. Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care ansamblul de autovehicule face parte.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui ansamblu de vehicule cu permis de conducere necorespunzător categoriei.

Întrucât nu s-a putut face dovada cu acte de proveniență pentru materialul lemnos transportat, s-a dispus confiscarea acestuia, în volum de 2,5 metri cubi, cubaj întocmit de către pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Dealul Sibiului, solicitat la sediul Postului de Poliție Nocrich", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.






comentarii
1 comentarii

Daca era ditamai racoanta cu lemne de brad care trebuie descarcata la Sebes soferul era salutat in pozitie de drepti a politistului -- Asa ca amaritul care a taiat salcamul din propietatea lui a fost tras pe dreapta si amendat-- Si ne mai intrebam de ce fug oamenii din Romania??
mike
23.09.2019 18:22
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA